24 hours in Memphis

Trebuia sa ajung acasa sambata la 16.40. O sa ajung duminica la 16.40. Asta pentru ca absolute idiots de la Northwest Airlines, cu care am plecat de la St Louis la Memphis, au intarziat o ora. Asta m-a facut sa pierd avionul de Amsterdam (si, implicit, si pe cel de Bucuresti). Drept pentru care am primit o noapte de cazare la Holiday Inn, diverse cartonase pentru mancare si, bucurie, wireless la hotel. Deci maine ma plimb nitel si prin Memphis:)).
This time I’m on my own. Nu tu var’mea care sa ma dadaceasca, nu tu Cat care sa ma duca de mana peste tot sau care sa-mi deseneze harta.. nobody. Chiar sunt curioasa cum o sa fie ziua de maine.
Intr-un fel ma gandesc acum ca daca stiam, mai stateam o zi in Columbia. Sincera sa fiu, mi se parea ciudat sa plec. Mai ales ca aseara chiar a fost haios. eh… oi vedea eu ce-o mai fi. Ma duc sa ma culc, mor de somn.

This entry was posted in America and tagged . Bookmark the permalink.

9 Responses to 24 hours in Memphis

 1. mihaissj says:

  just in case, desi nu stiu cat de interesant e sa faci asta sg. am auzit ca sunt niste baruri foarte misto in memphis, in care merita sa mergi pt muzica. personal nu am ajuns acolo, dar am un var care mi-a povestit chestia asta.

 2. Anurim says:

  Stiu unde sunt acele baruri, pe o strada numita Beale si cunoscuta pentru viata de noapte si muzica blues. Insa eu am luat-o pe strazi de la 11 dimineata si la 4.30 eram in aeroport. Asa ca n-am intrat. Dar suna muzica pe strada si parea chiar misto. Cred ca e mai misto seara si da, ar fi trebuit sa fiu cu cineva.

 3. Ovidiu says:

  Ai grija sa nu pierzi avionul …

 4. T.o says:

  Ai venit? Ai prins avionul? Te asteapta lumea la munk…o sa te ia de proaspata. Ha! Ha! A… cu cine ai lasat tzestoasele?

 5. Anurim says:

  :)) am venit mai, cum sa nu vin?! Eu care-s trup si suflet acilea in intreprindere! Tzestoasele sunt facute cado unui copil imobilizat in pat. Cam din noiembrie le-am dat. Si auzit ca sunt rasfatate la maxim. So, probabil ca o duc mai bine decat cu mine:(

 6. toata lumea are testoase?!? sunt putintel offtopic, asa ca “bine ai revenit”

 7. Anurim says:

  🙂 eu am avut. Niste ani buni. Acum sunt doar a proud cat owner.

 8. io am colegi de apartament. na, ca te-am luat!! :)) sau nu… nu mai stiu :((

 9. T.o says:

  Sorry…uitasem k ai dat broscutzele. Mi-ai spus, dar asa e la batranetze, te lasa memoria. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.