Pana unde?

Avem stirea de mai sus. Cum ca ma poate baga la puscarie daca scriu niscaiva chestii la mine pe blog. Niscaiva chestii care indeamna la violente, discriminare de orice fel, impotriva oricaror grupuri minoritare. Acuma, eu ma intreb pana unde o sa ajunga chestia asta?

Adica ma baga la puscarie daca folosesc cuvinte de genul “bozgori”, “ciori”, “poponari”, “jidani”, daca pun pe blog glume nitel rasiste, daca pun un clip care foloseste genul asta de limbaj? Nu ca eu as fi cea care asta face mereu si acum ma simt amenintata, dar ma intreb… Nu neg ca initiativa are un temei, la noi pe net am impresia ca nu prea mai exista bunul simt care te face sa gandesti ca prin vorbele tale jignesti niste oameni pe care nu-i cunosti, care nu ti-au facut nimic, doar asa… ca sa te afli in treaba. Insa am senzatia ca am putea trece usor in extrema cealalta, aia in care suntem si noi politically correct.

Ca in acest minunat desen.

This entry was posted in hmmm and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Pana unde?

  1. TiBi says:

    interesant desenul! se pare ca nu scapam de ideile comuniste. pur si simplu avem conducatori cu mintea “inchisa” intr-un buncar. nu pot sa cred…

  2. Caretas says:

    Soro, ma paste parnaia! Ani grei ma asteapta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.