De data asta chiar am schiat

Si m-am intors si cu semne de buna purtare: cateva vanatai pe piciorul stang, una mare si neagra pe coapsa dreapta, niste ligamente intinse… si cam atat. Ma mai doare uneori cand dorm pe o parte sau cand pasesc gresit, dar zau daca-mi pasa. Pentru ca a fost prima data cand am simtit ca am schiat de-adevaratelea, cand am luat harta la rand si am bifat partiile si am facut trasee ca toti ceilalti si nu m-am simtit left out of their world.

Acuma sa nu va inchipuiti ca schiez extraordinar. Doar ca pur si simplu a fost prima data cand m-am relaxat si pur si simplu am coborat, nu mi-a fost frica de viteza si nici de ce e dupa curba pentru ca simteam ca pot sa fac fata. Si asta a fost inca o victorie in lupta cu mine insami. Caci in toata tarasenia asta cu schiatul invatat tarziu e vorba mai ales de lupta cu propriile frici, temeri, constrangeri stranse de-a lungul vietii care vor actiona in momentul in care va aparea cea mai mica urma de pericol. Sunt prea constienta de mine si de ce as putea pati ca sa let it go cum as fi facut acum vreo 10 ani, sa zicem. But these are already bygones. Pentru ca am reusit de cele mai multe ori sa gasesc echilibrul ala de care aveam nevoie ca sa ma simt bine. And I did.

Am fost la Solden de data asta. Un fel de Ischgl mai mic, am recunoscut cateva din hiturile de apres-ski de acum 3 ani:). Frau care ne-a gazduit avea o obsesie cu sortarea gunoiului in cinspe mii de categorii, asa ca de cand am intrat, dupa ce am completat hartzogaraia si am baut cinzeaca de bun venit, ni s-a explica ca sticlele colorate si cele necolorate stau separat, de exemplu, ca nu amestecam metal cu carton si cu plastic si ca, in general, daca nu facem asta bine, o va lua personal si ne va taxa:P.

Altfel, de la fereastra mea se vedea toata asezarea, era minunat mai ales seara cand se aprindeau toate luminile in sat iar noi ne pregateam fie de piscina, fie de iesit la bere. Caci ma tineau picioarele si sa tzopai, chit ca tzopaiam cu tibiile umflate si vinete. Ei, dar parca te mai uiti… M-am bucurat tare ca mi-am facut prieteni noi si ca am fost ‘decablata’ o saptamana intreaga. N-a existat nici macar tentatia sa-mi verific mailul, desi mai aruncam cate un ochi la tv pe CNN, seara in bucatarie, intre un wurst si niste vin fiert.

Soelden

Soelden

Soelden

Mai multe poze vedeti AICI, la mine pe Facebook.

This entry was posted in hmmm and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to De data asta chiar am schiat

  1. Pingback: Tweets that mention De data asta chiar am schiat | anurim -- Topsy.com

  2. Pingback: Solden: ski, apres-ski, cross ski, ruski si rumunski | Powderboy.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.