kinda drunk

Missourian weather sucks. Or better, the Columbia weather. A plouat cu galeata ieri aici. Grindina chiar. Pe de alta parte am cunoscut niste oameni misto. Am fost la un curs la Cata (o sa fie asistent la cursul asta anul viitor, numa’ ce-am aflat) care mi s-a parut cam interesant asa, desi detaliile tehnice imi scapa (am auzit cuvantul “magenta” pronuntat de cateva zeci de ori.. wtf is magenta anyway?).
Apoi seara la un concert blue grass, desi cand am ajuns acolo, trupa blue grass cam plecase si a fost inlocuita de alta, un pic rythm&blues (adica blues), drept pentru care oamenii au decis sa ne petrecem ultima ora in alt loc. Zic ultima ora pentru ca in Missouri (si doar aici cred) barurile se inchid la 1 noaptea. Si am avut de-a face cu urmatoarele: a. one gets in, one gets out (a trebuit sa asteptam sa iasa vreo 2 ca sa intram si noi, desi inauntru nu era deloc aglomerat); b. la 1 noaptea au inceput niste blambeci sa urle “everybody gets out!!!” si sa mane oamenii, ca niste vite, afara – pe strada zici ca era demonstratie, fast-food-urile s-au umplut imediat; c. o fata s-a impiedicat de mine pe strada (eu cam ametita, ea mai rau ca mine) si deci, drept recompensa, a zis “I’m gonna give you a hug for that”:)) – era sa lesin de ras sau de rusine… cum pana mea sa ma imbratisezi numai pentru ca, amandoua in stare de ebrietate, te-ai impiedicat de mine??! Nici macar nu m-a lovit or anything.

In fine… am ajuns acasa si ma bag la somn, ma asteapta cam 28 de ore de chin. Sper doar sa ajung intreaga acasa. Probabil ca o sa pun niste poze din seara asta pe blog abia duminica. And I’m gonna miss Cat, I know that.

This entry was posted in America and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to kinda drunk

  1. DanP says:

    Magenta este una din cele trei culori secundare ale luminii alături de Cyan şi Galben. @wiki

    Adicatelea e un movuliu cam gay… gen.

    in RGB ar veni 255 0 255

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.