The Madonna incident

Mbun. Numa’ ce s-a terminat concertul si am zis sa va surprind cu o postare fulger cand inca nu s-a decantat nimic. Ndeci (cu liniuta si de la capat):
– Paul Awkward ala sau cum il cheama… n-am inteles ce era cu el. Dadea play la mp3 sau ce? Foarte proaste visuals, la un moment dat se repetau (!!!) si apoi s-au blocat de tot. adevarat ca nu-s deloc incantata de acest gen de muzica… so maybe it’s just me

– dna Ciccone in forma buna, a sarit coarda, s-a pupat cu o doamna pe scena… Cu toate astea, in afara de cele cateva momente de “nebunie”, ea se misca destul de putin, restul faceau treaba. La fel si cu vocea. Dansatorii erau insa bestiali.

– I just loved the Michael Jackson moment. Si apoi, pe la sfarsit, toti purtau cate o manusa alba.

– preferatul meu a fost momentul gypsy. N-am inteles de ce toata lumea a huiduit cand madam zicea ca a auzit ca in Europa de Est tiganii sunt discriminati si ca nu e frumos. Si m-a distrat la maxim cand nenea tiganu a zis “Bahtalo, Madonna”:).

– Mi-au placut showul, regia, decorurile, tehnologia involved. Too bad ca n-am vazut prea bine totul, cred ca cei de la tribuna sau cei din fata au fost castigati din punctul asta de vedere. Eu eram in stanga scenei, FOARTE in stanga. Vedeam bine un ecran enorm, insa ma simteam ca la televizor, nu ca la concert. Daca ma ridicam foarte tare pe varfuri, cu greu vedeam niste oameni mici miscandu-se p-acolo. Din ce-am putut sa zaresc, Madonna e destul de slaba. Musculoasa, dar slaba. Cred ca e mai slaba ca mine (lately am dezvoltat o mini-obsesie ca sunt cam plinuta and I hate it).

Cam asta ar fi asa la repezeala. Inca am praf in gat-ochi-gura-urechi. Parcul Izvor nu e o deloc un loc bun de concerte. Hoardele de oameni trecand agale lasau un nor de praf mai ceva ca o ceata de mustangi. But I’ll be back with updates tomorrow.

UPDATE: Pare ca acest concert e destul de controversat. Multi oameni nemultumiti de o mie de chestii. Altii care au vazut ceva si kinda enjoyed the show. Acum, la 24 de ore dupa, pot sa spun cu siguranta ce NU mi-a placut: praful groaznic care mi-a infundat sinusurile, scena prea joasa, oamenii care erau mai rai ca de obicei in conditiile date – toti stim ca in fata scenei e inghesuiala, dar asa rautati cum mi-a fost dat sa aud la concertul asta n-am mai patit – faptul ca, in pofida tuturor neplacerilor, muzica nu a reusit sa ma antreneze in vreun fel decat in anumite momente.

In plus, a existat si the awkward moment about the discrimination issue. Madonna a explicat (sau asa am priceput eu) introducerea momentului gypsy prin fraza “I’ve been paying attention to the news reports and it’s been brought to my attention that there’s a lot of discrimination against Romanies or gypsies in general in Eastern Europe. And that makes me feel very sad. There shouldn’t be discrimination against anyone…”. La prima propozitie lumea a inceput sa huiduie. La plecare auzeam oameni nemultumiti ca au fost facuti tigani (!!!) sau rasisti…

+ n-ati fi vrut sa vorbiti azi cu mine. Cred ca m-am certat cu toata lumea. Numai Madonna e de vina, sunt convinsa:P

This entry was posted in concerte and tagged , . Bookmark the permalink.

10 Responses to The Madonna incident

 1. Pingback: Artistu zice… » Nu Madonna e de vina frate, suntem noi tigani!

 2. Pingback: Am fost la Madonna … pe strazi « Let’s just be us!

 3. Pingback: Concert Madonna - poze, filmulete, păreri | Blogu` Lu` Sorin

 4. Pingback: Cum a fost la concertul Madonna - iConcert.ro - info Concert

 5. Ce ciudat ca la un concert Madonna cel mai mult ne-a placut momentul Michael. :))

 6. silviuc says:

  Mie, sincer, mi s-a parut ca daca n-ar fi avut bratele alea horror ar fi fost un fel de ultimate MILF 50+ (categorisita a la porneturi). Arata mult mai bine decat credeam.
  Si…Danelo, nu pot sa zic decat: don’t stop ’till you get enough!

 7. Pingback: Despre concertul Madonna @ Bucuresti | Monden INFO

 8. Pingback: TiBi Blog » Blog Archive » M is not for Madonna

 9. Pingback: Despre concertul Madonna @ Bucuresti | Sus.ro

 10. Pingback: Am fost la Madonna ... pe strazi | Sabina Cornovac Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.