It finally snows

Oricat de mult as uri frigul, nu ma pot abtine sa nu ma bucur atunci cand ninge. As fi vrut chiar sa ninga si mai puternic, cu fulgi mai mari, sa simtim si noi ca e iarna. Adica daca e bal, pai bal sa fie. Daca e iarna, gimme some snow!

I other news, miercurea trecuta am cantat cu Lamaie la Netcamp Party. Poze vedeti la Simona. Am incercat sa ma ridic la inaltimea asteptarilor partenerei mele care a facut senzatie cand a cantat singura “Nothing compares to you”. Din nefericire, oricat mi-as dori eu si oricat as vrea, apparently am o voce varza. Well, but my Eugene a salvat situatia cu “Born to be wild” si apoi cu “Dragostea din tei”, ca sa incheiem apoteotic, cu Piticu si Lamaie langa noi, cu “Dragoste la prima vedere”. So it was fun:).

In afara de asta, pentru mine a inceput oficial sezonul petrecerilor de orice fel. A fost cea de 1 Decembrie, apoi vor urma cateva de Craciun, apoi vine ziua mea, apoi Revelion:). Asa ca am agenda plina, sa stiti:P. Cu toate astea tot stau si cantaresc daca sa mai stresez oamenii cu “ziua mea” anul asta. Nu a fost un an prea vesel nici prea usor. Nu prea imi dau seama daca e cazul sa ma bucur ca a trecut sau sa fiu in garda pentru unul si mai si. So we’ll see:).

Acum va las cu Dylan. Bob Dylan. Am ascultat melodia asta prima data la prietenii de la Wetpaper. Si mi-a placut:)

This entry was posted in hmmm and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.