Mi-e lene

.. sa orice. Pana sa apuc sa scriu postul asta m-am invartit prin casa aiurea. Nu c-as avea cine stie ce de spus. Dar chiar si nimicul asta pe care-l (de)scriu acum cere un minim efort. Iar mie mi-e o lene epica. Mi-e lene sa ma duc sa caut cd-ul ala cu Jack Johnson pe care vreau sa-l ascult. Sa apas butonul ON al masinii de spalat. Sa strig dupa Mika. Sa mai beau o gura de cafea cu lapte. Sa caut telecomanda. Sa caut “1001 de nopti” – vol I pe care mi l-a dat vecinu’ in alta viata parca si sa vad pe unde am ajuns cu povestile.

Instead stau lungita pe canapea si ma uit prin fereastra deschisa la castanii din fata blocului. Si nu ma gandesc la nimic. Imi amintesc in valuri diverse lucruri din alte veri. De exemplu, pe 7 iulie 1994 asteptam cu nerabdare sa vina seara sa ma duc la ziua unei vecine (eram la bunica-mea la tara) pentru ca acolo venea si un baiat care-mi placea maxim. In vara lui ’95 am ascultat Eagles si Sam Cooke in prostie. Si in ’96 eram pe Dire Straits. In 2001 asteptam cu nerabdare sa ma duc la Vama.

Doamne ce lene mi-e….

This entry was posted in aberatii and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Mi-e lene

 1. Monica says:

  da,dar uite ce amintitri iti inunda sufletul si mintea pe acordurile lenii:P

 2. Ciupercutza says:

  Apparently e o molima cu lenea asta 😉 S-a luat si la mine :))
  Eu am dezavantajul ca trebuie sa prestez voios la intreprindere. Si cica tre’ sa fiu si eficienta. Ce barbarie! 🙂
  Pup.

 3. Anurim says:

  @Monica – ei, e ca la Proust, madlena si gata, vin peste tine fara sa le ceri asta
  @Ciupercutza – barbarie indeed! las’ ca parca vad ca vineri o sa-mi plang de mila ca sunt la munca in loc sa lenevesc in continuare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.