imi pleaca vara

A inceput sa fie frig noaptea. Cand ma gandesc sa ma duc la Motoare ma ia cu frig. Dar tot vreau sa ma duc, se pare ca asta e ultima vara in care mai “beneficiem” de locul ala. Ca intra teatrul in reparatii si cand va iesi, terasa nu va mai exista. Cam trist, stiu. Ma leaga atatea madlene de locul ala, incat nu-mi imaginez vara fara Motoare.

In afara de asta lumea se intoarce din vacante, unii se pregatesc de scoala, altii vin cu zel la munca… Mie mi se pare ca mi-a trecut vara ca si cum n-ar fi fost. Trei-patru weekenduri la mare, o saptamana pe la tara, una la Viena/Praga. Cam asta a fost vara mea. Totusi a fost mai buna decat ultimele doua, sa zicem, cand n-am prea apucat sa ma duc undeva prea mult (insa anul trecut am stat mai mult la mare din cate imi amintesc).

Mda, si iar frig, iar iarna, iar haine peste haine, iar noapte la ora 18.00, iar ploi si blocaje in oras, iar ziua mea…brrrr, ce urat. Deci, astept cu interes vara viitoare.

This entry was posted in hmmm and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to imi pleaca vara

 1. mihai says:

  trista vestea cu “motoarele” totusi. scrie si tu ceva mai vesel! uite, povestea cu baiatul din vama a fost amuzanta, de exemplu. ah, dar, stai ca am gasit solutia sa transform stirea dintr-una trista intr-una funny: nu mai ai de asteptat decat un an ca sa-l revezi pe baiatul din vama :))

 2. Anurim says:

  :)) vai, va multumesc. I feel much better right now.

 3. tiberiu says:

  buna. din fericire vine iarna si o sa putem fugi la munte printre nameti. tiberiu, pro, apear.ro 🙂

 4. T.o says:

  Recunoaste k cel mai tare te doare kestia cu ziua ta! 😛 Hi!Hi! Vestea cu terasa nu mi-a pikat bine. Vorba ta, kate seri de vara, filme, muzik, bere si atatea altele…

 5. Anurim says:

  cel mai rau e de ziua mea. in afara de faptul ca e frig, nici nu pot sa ma chefuiesc FIX de ziua mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.