a hint

– of spring. asa a fost sambata asta. Mi-a placut enorm, mai ales ca nu am stat numai in casa. Dimineata am fost pe-afara, m-am plimbat prin Amzei sau, ma rog, ce-a mai ramas din Amzei. Se lucreaza zgomotos acolo. Eram foarte incantata de soare, era cald si bine, toata lumea parea vesela. Zici ca iesisem toti de sub imperiul intunericului. Am reusit sa desfac, intr-un final, pomul de Craciun. Da, stiu ca suntem in februarie. Doar ca nu am avut timp sa fac asta inainte sa plec in Austria si apoi, cand m-am intors, nici sa despachetez complet n-am apucat, apai sa ma ocup de brad. Mika, insa, a fost foarte incantata, pentru ea pomul de Craciun devenise un fel de Disneyland. Nimeni nu-i interzicea sa faca ce-i trece prin cap cu uscaciunea aia de brad, era mereu sub el, peste el, in jurul lui… ya know.. d-ale ei, pisicesti. Nu, n-am poze. Sorry.

– of this year. Ziceau astia prin horoscoape ca e anul in care trebuie sa muncim din greu ca altfel naiba ne ia, da’ nici chiar asa, nene! Fiecare zi din saptamana trecuta a fost o alergatura continua. Am avut impresia ca nimic nu se leaga cum trebuie, intr-un final iesea ceva, nu prea eram multumita, insa eram prea istovita sa mai iau atitudine. Saptamana viitoare ar trebui sa fie mai bine, insa u never know what u gonna get, right? In fine… we shall see.

Later Edit Consateanul meu, Dono, povesteste la lume cum ne uitam noi la Deva, inainte de Revolutie, la RTL si Sky Movies:). Am tinut sa va atrag atentia asupra acestui fapt voua, necredinciosilor, care ziceati ca mint cand marturiseam ca nu stiu ce e aia “Leca noci deta”, sau cum naiba se scrie, dar stiam Milli Vanilli si Depeche Mode:P.

This entry was posted in hmmm and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to a hint

  1. TiBi says:

    Leka nosht! ce vremuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.