Fitness la FitCurves

Saptamana trecuta, tare ocupata. Printre diversele intalniri cu prietenii, facut bagaj pentru (cred) ultima Vama pe anul asta, stat cu burta pe cartea pentru examenul de permis auto, am ajuns, la invitatia Roxanei, pentru prima data la fitness.

Supriza 1: zumba nu e asa de simpla cum credeam. Se misca fata asta, antrenoarea, precum Shakira in zilele ei bune, spre deosebire de mine care ma ingrozeam deja de penibilul propriei fiinte incercand sa ma unduiesc ca ea. Pe la sfarsitul ultimei melodii parca parca incepusem sa ma mai dezmortesc nitel.

Supriza 2: mi-au facut niste masuratori acolo, ca sa stiu cat am de lucrat: greutate, inaltime, indice de masa corporala. Si nu m-as fi asteptat in veci sa aflu ca, desi par slaba, sunt la categoria “mare”, adica am destul de recuperat :D. Hm

Supriza 3: programul Fitcurves dureaza doar 30 de minute si alterneaza mai multe tipuri de exercitii, de la cardio la cele de forta. E dragut ca totul functioneaza circular, incepi cu un aparat, apoi un pic gimnastica, apoi alt aparat pana cand ajungi de unde ai plecat. Circuitul asta se face de 2 ori, a treia oara se face streching, asa ca am plecat de acolo cu senzatia ca am facut ceva miscare, insa fara sa fac febra musculara a doua zi. Ceea ce…. e minunat.

Supriza 4: last but not least, in afara de faptul ca am primit o agenda cu anurim.com pe coperta (my first ever), pot sa testez programul asta timp de o saptamana, sa vedem cum functioneaza pentru mine.

Ramane acum sa ies din lenea caracteristica si sa nu mai gasesc tot felul de pretexte (gen n-am timp) si sa ma misc naibii la sala, sa vedem ce e si cu tarasenia asta.

Poze gasiti aici (FB link).

This entry was posted in hmmm and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Fitness la FitCurves

  1. Pingback: Mersul la sala e ca mersul la dentist. Not. « Cristina Constantinescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *