Vreau o schimbare

La acest subiect as avea multe de scris. As schimba felul in care imi administrez timpul, felul in care ma port cu unii oameni (desi in general ma port cu toti cat de bine pot), ce mananc, ora de somn si ora de trezire, cateva perspective asupra lucrurilor. Dar astea sunt chestii prea grele pentru ora asta si pentru ziua grea care sta sa treaca, asa ca vreau sa vorbesc de o alta schimbare.

As vrea sa schimb felul in care arata blogul asta. Vreau un design nou. Vreau sa-l organizez altfel, desi n-am nu stiu ce continut. Imi place headerul:), dar as vrea sa-l integrez intr-o alta tema.

Voi ce ziceti? Sa-l schimb? Daca da, in ce fel? Sugestii de teme, anyone?

This entry was posted in LoveLife and tagged , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Vreau o schimbare

 1. O schimbare e mereu buna. Votez da!
  Intra si tu aici http://www.NewWpThemes.com si vezi daca gasesti ceva ca tine, asa. Daca nu, sunt destule site-uri cu teme. Sigur o sa-ti faca ceva cu ochiul. Incepe de acolo. Zic eu.

 2. silviuc says:

  Io l-as face flauar-pauar, mai Miruneatza. Rock on!

 3. Tema e cel mai usor de schimbat din tot ce ai enumerat. 🙂
  De fapt, toate sunt usor de schimbat, daca te decizi sa faci pasul asta. E mai greu sa te urnesti.
  Io mi-as schimba domiciliul, da’ nu prea am cum 😛

 4. Anurim says:

  Ralu, merci, ma uit. Silviu, o sa caut una cum zici:). Tomato, tocmai d-aia am zis sa incep cu ceva mai usor sa vedem cum iese. Dar tu unde te-ai muta, de exemplu?

 5. beatrice says:

  Keep it simple Deci e bun si asha 🙂

 6. Anurim says:

  pai da, dar asta e ideea, ca nu-l mai vreau asa cum e acum. Poate la fel de simplu dar altfel:)

 7. windman says:

  Mie imi place si cum arata blogul tau, nu numai ce continut gasesc pe el, dar daca tu simti ca nu te (mai) reprezinta, schimba-l in asa fel incat sa o faca, sa spuna cine sti tu acum. Asta daca ai timp 🙂
  Mi se pare ca transformarile autentice au loc in tine, inlauntru, si ca le cauti forme adecvate de exprimare in lume. E, intr-un fel, ca si cum ai avea vocea in schimbare.

 8. Anurim says:

  @Windman – si dreptate, stiu:). O sa ma gandesc la asta. Nu e ca si cum as simti ca nu ma reprezinta. Pur si simplu e asa de prea multa vreme si parca as fi vrut sa-i adaug ceva acolo.. o atentie, o maslina:).
  @Emi – no shit, Sherlock:P. Merci de link, ma uit

 9. emi lica says:

  well it s elementary my dear Aja, we share common tastes, and by common i dont mean, in any way, that they are ordinary:)
  bafta cu faceliftul sau mai bine zis.. blogliftul…, trage i pieile, fa l mai tanar si mai vesel:) keep it gay as in merry:))..

 10. circoloco says:

  Uneori mi-ar placea si mie sa fiu alta persoana…dar a doua zi..tot cu mine raman…don’t change…it’s just you!

 11. Pai m-as muta in alta tara. :))) Glumesc, ca asta chiar e imposibil acuma.
  Da’ m-as muta cu prietenul meu intr-un apartament de 2 camere. Pe care astept sa si-l cumpere el. :)) Dar nici asta nu e prea posibil acuma, pentru ca sanatatea parintilor mei, ma tine acasa, cu ei. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.