Cincinalul Mika

“Fata” mea implineste azi 5 ani:). Si-i dedic acest post ca sa ma revansez cumva fata de ea. Pentru ca mi-am dat seama, plimbandu-ma prin arhiva blogului, ca am vorbit tarziu de ea, abia atunci cand am sterilizat-o, prin decembrie 2005, desi o aveam din iunie. In afara de asta, am mai zis de cateva ori cred, biata matza sufera de singuratate pentru ca eu, mama denaturata ce sunt, lipsesc toata ziulica de acasa, ba chiar uneori si noaptea, si o las stapana in apartament, plictisita si fara tovaras de joaca.

Pisica asta a trecut cu mine prin 4 case si 3 joburi. Imi cunoaste supararile si bucuriile mai bine ca oricine, poate, pentru ca in fata ei nu ma cenzurez deloc (ei, cum ar mai fi si asta sa ma cenzurez in fata pisicii!). Si daca intr-o zi ar vorbi, nu m-ar mira deloc, dar m-ar ingrijora, ca nush zau ce ar avea de spus:D.

Dar zic sa o sarbatoresc cum se cuvine, prin cateva poze de acum vreo 2-3 saptamani, dintr-o sambata cu soare. Si sa nu mai aud pe careva ca zice ca e uratzica, cum s-a intamplat anul trecut!

mika-la-soare

mika-la-soare1

mika-la-soare2

mika-la-soare3

mika-la-soare4

mika-la-soare6

This entry was posted in LoveLife and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Cincinalul Mika

 1. ally says:

  La Multi Ani, Mika! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti 🙂 Salutari de la Princess, aka Sid, ziua ei e pe 15, poate va intalniti la o sueta, ca fetele 🙂

 2. Anurim says:

  :)) Cred ca Sid si Mika s-ar bate daca s-ar intalni…asa am eu un feeling. Da’ mai stii de unde sare prietenia

 3. Emi Cercel says:

  La multi ani , mika:) …

 4. Mo says:

  Cine o vede urata? mi se pare haioasa si jucausa (cand are cu cine)…mie mi se pare mica,delicata (monstrul meu are vreo 8-9 kg)

 5. Anurim says:

  🙂 Multumesc, Mo, de complimente. Anul trecut cineva a zis ca e uratica. But that guy is a dog person:), asa ca nu-l pun la socoteala:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.