Am visat dans

am inceput sa keep track of my dreams lately. Uneori imi amintesc intreaga poveste. Alteori imi amintesc franturi si senzatii. Mai ales senzatii. Le simt in muschii coapselor, cand ma trezesc dimineata, in gambe, in talpi.

Acum vreo luna – doua, visam ca schiez. Imi simteam tibia pe clapari, tensiunea din gambe, senzatia aia ciudata ca o sa zbor, atat de repede merg.
Dar cel mai mult am visat ca dansez.

Noaptea trecuta dansam fluid, asa cum imi doresc in secret sa pot, la un moment dat. Sa ma misc precum apa. Sa nu se simta oasele din corp, doar 70% apa, sau cat avem noi in corp. Dansam intr-un ambient luminat doar de cateva reflectoare, dansam cu un baiat inalt si foarte gratios.

Acum vreo saptamana am dansat dinamic. Partenerul meu din vis imi dadea un simplu impuls, iar eu zburam; imi luam avant cu mana si, in loc de o pirueta dezechilibrata, cum sunt in stare sa fac in realitate, pluteam intr-o rotire gratioasa, timp in care ma si desprindeam nitel de pamant. Dansam foarte spectaculos, fara frica si fara jena. Fara nici un fel de constrangeri, limitari, temeri. Doar cu bucuria aia simpla a corpului care se misca in voia lui. Si cu incantarea ca uite, uite ce pot sa fac! Uite pana unde ridic piciorul! Uite cum ma pot invarti, suci, rostogoli!

Dupa visul asta m-am trezit cu o senzatie de zbor in picioare. Nu stiu cum sa o explic, dar simteam ca picioarele mele fusesera folosite la zburat, nu la mers :).

In alte dati visez cu ochii deschisi, in functie de muzica. Imi apar in cap imagini dansante, vad miscarile, la fel de imposibile pentru mine acum ca cele din visul de mai sus, dar frumoase, senzuale de cele mai multe ori, erotice chiar, pasionale, dar si chinuite, disperate, furioase. In timp ce imaginile imi curg in cap, imi simt muschii incordandu-se, ca si cum acolo, in interior, pe sub piele, ei fac miscarile alea la scara mica, in secret, la fel ca visul meu cu ochii deschisi.

This entry was posted in aberatii and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.