pfuuuuiiiii

Am vrut sa scriu multe zilele astea, insa niciodata nu am avut timp. Da, stiu, nu am avut 5 minute de liniste in care sa pot sa scriu 3 randuri. As fi scris probabil azi despre my 9/11, as fi scris si despre cum s-a petrecut jumatate de ziua mea (as fi exemplificat cu poze), ce cadou minunat am primit de la super adminul meu (si aici am poza, cred), cum s-a intamplat ultimul meu weekend la Vama, unde era absolut TOATA gasca adunata cum eu cred ca nu am patit sa vad vreodata. Cu toate astea am stat prea putin cu ei din niste motive …. usor de banuit, zic eu:).
Dar toate lucrurile astea necesita ca mintea mea sa fie, cel putin pentru 5 minute, dedicata acestei activitati. Iar zilele astea, mintea mea nu stie incotro s-o mai ia: munca (mainly), nunta, casa care pica pe mine.
In weekend sunt iar la nunta. Rochia inca are un defect, pantofii fuchsia sunt inca la Tziganu in portbagaj (impreuna cu Jurnalul lui Jeni Acterian si inca o carte, Terry Pratchett cred), nu stiu ce freza imi fac si in afara de asta, daca o sa fie frig, eu nu cred ca am ce hainutza sa trag pe mine sa ma pazesc de raceli. SI sa se potriveasca cu intreg outfitul.
Asa ca intelegeti si voi ca de 11 septembrie asta nu am cum sa fiu evocatoare si filosofica. Nici macar funny. Sunt pe fuga mereu, uite si acum am intarziat groaznic la munca. Bye!

This entry was posted in aberatii and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to pfuuuuiiiii

  1. mihai says:

    “…. usor de banuit, zic eu:).”

    ai marcat? sau, ma rog…ai fost marcata? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.