Miruna, 30 and fabulous:P

Bratu a facut 30 pe 30. Joe a facut 30 pe 15. eCostin a facut 30 pe 31. IO fac 30 azi. pe 24. Ca nime-n drum asa. Deloc nu-mi iese cu numerele astea, damn!

Dar, da Costine, la 30 viata e la fel ca inainte:). Eu nu pot sa ma plang deloc. Am inceput sa petrec de ziua mea acum 4 zile and presents keep coming:)). Ieri am fost un pic down, mi se inecasera toate corabiile si nu gaseam cu nici un chip vin de Porto. Dar cand ma trezesc de ziua mea in plin rasfatz, iar afara e soare si frumos, cum naiba sa fiu suparata?

Brad de Craciun – facut
Cadouri – avem
Ascultat muzica specifica – nu inca dar mama se va ocupa de asta

Asa ca va pup, darlings. Starea de azi e mai jos. O sa ziceti ca e cam exagerat. Nu e.

11 thoughts on “Miruna, 30 and fabulous:P

 1. Miruna, La multi ani si de la mine! And remember: femeia la 30 e numa buna 😀 Nici prea prea, nici foarte foarte … 😉 Ciupercutza stie 😆
  Ca eu de vreo 3 ani tot implinesc 30 😛 😛

 2. @all: multumesc de urari. ma mir ca sunteti pe net azi! cu atat mai mult la mine pe blog! nu c-ar fi o situatie speciala sau ceva:)).
  @exceptiul: cercetatorii (nu mai stiu daca britanici sau americani) zic ca Jesus s-a nascut pe 17 iunie:). am ratat-o, ce sa mai…

 3. Daca e sa ne luam dupa caracteristicile zodiacale… da, pare mai plauzibila nasterea pe 17 iunie.. 😀
  Da atunci ceva tot s-a intamplat de vine Mosu’ de ziua ta. (trist pentru tine ca primesti cadourile de mos si pentru aniversare 😀 )

 4. Ai vazut ca nu doare? Hi!Hi!
  Hai, sa fii sanatoasa, iubita si vesela, sa ai ce-ti doresti si sa te bucuri din plin de tot ce ai! Si…ce sa mai?! Vine si randul meu peste vreo 5 luni! 🙂

 5. T.o., nici nu ma gandeam ca ma doare:P. merci de urari!
  @exceptiul – asa primeam, un singur cadou. Insa am inceput sa ma plang, sa fac petitii peste petitii si acum primesc doua:). macar atat, la varsta asta:))
  @Leah – tu, sa stii ca mi s-a mai spus asta cu the new 25, incep s-o cred:)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.