this is the life

26 e o zi gri. parca sta sa ninga. Macar de-ar ninge naibii, sa stim si noi o treaba. Azi n-am nimic de facut. Programul cu mama s-a terminat, alt program nu am. Asa incat am decis sa fac ordine in hartzoage. Am un loc unde arunc toate hartiile care mi se par mie importante. D-astea gen facturi, chitante, garantii la diverse electrocasnice, instiintari de orice fel… Ultima data cand “am facut curat” acolo a fost cam acum un an si ceva. Cred. So you can imagine.

D-asta aveam nevoie de o zi in care sa nu fac nimic. In care sa stiu ca nu e nevoie de mine niciunde. Ca sa pot sa ma arunc in noianul de hartii si sa pot sa decid ce arunc si ce pastrez.

BTW: cat trebuie sa tin facturile la tel mobil? Eu cred ca am facturi si din 2003. Nush de ce le tin. Ma tot gandesc ca daca e sa se intample ceva, ar trebui sa le am. Nu? Sau reactionez ca o mamaitza adevarata? Nu va zic ce de chitante de la ATM am. Un snop intreg. De obicei cand ma aventurez la chestii d-astea, am suprize placute. Gasesc lucruri pe care le credeam pierdute, lucruri de care uitasem complet, lucruri noi pe care le cumparasem si nu le folosisem niciodata tocmai din cauza ca le aruncasem “la facturi”.

So this is the life after 30:)). Nu e nimic schimbat. Nush de ce e atata zgomot pentru nimic.

This entry was posted in aberatii and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to this is the life

 1. Piticu21 says:

  aaa deci nu e chiar asa de rau :D) numa ca eu n-am facturile alea si stau si imi pun semne de intrebare noaptea

 2. artistu says:

  Ce vrei ma Miruna, cica e si asta o treapta de care se sperie unii si din cauza carora a aparut ca un fenomen numit “criza alora de 30 de ani”. Insa dupa parerea mea e doar tampenie in capul, unora care nu stiu sa priveasca obiectiv si realist viata! 😉

 3. Anurim says:

  🙂 artistule, bine ca mi-ai zis, ca uite acum sunt mai linistita. Piticule, semne de exclamatie nu-ti pui:))? ia aminte aici ce zice Artistu si lasa semnele alea.

 4. artistu says:

  Eee Mirunelule nu pot decat sa ma bucur ca te-am “luminat”! 😀

 5. ally says:

  fata, facturile alea nu-ti trebuie decat daca ai telefonul pe PFA si vrei sa ti le treci pe cheltuieli. atat. in rest… tine-o si tu doar pe ultima (cu chitanta cu tot), iar restul… fa-le ghem si da-le Mikai sa se joace cu ele.

 6. Anurim says:

  :))) pai in cazul asta sunt dusa rau cu pluta. Am facturi din 2006. Inca n-am terminat curatenia, hartiile sunt insirate pe jos toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.