amorteala

Vai vai vai cum sunt azi…. Uite, nush de ce nu ma invat eu minte sa mananc inainte sa merg la petreceri si mai ales nush de ce nu-mi amintesc niciodata ca prea multa Cuba Libre poate duce la niste iresponsabilitate:D. Iar aseara nici macar nu a fost asa de multa, doar vreo 3 pahare, primele doua la Joe, urmatoarea cu colegii. Cu toate astea, azi sunt total amortita si voiceless, asa patesc mereu, corzile mele vocale ma lasa balta cand mi-e lumea mai draga. Am stat toata ziua cuminte in casa, doin’ nothin’, zapping. Si asa am aflat de cat de misto e prin Anzi si cat de mult iti ia (plus cat de complicat si delicat e) sa obtii un diamant perfect.

Tanti din materialul cu diamantele vorbea despre pietrele astea ca despre niste fiinte. Plus ca cica iti “lumineaza viata”. Ma indoiesc ca fufele, parasutele, bimbele, bombele din toata lumea apreciaza un inel cu diamant din acest punct de vedere. Plus ca patzachinele astea merg pe ideea the bigger the better (iar tanti din film imi zicea ca nu e adevarat, when talking about diamonds, size doesn’t matter, it’s the quality….. cat de frumoooos, diamantele si “organele” suporta aceste teorii, nice:P).

Iar astazi, dupa muuuuulta vreme, m-am uitat si eu la MTV. Sa vad si eu ce mai vede tineretu’. Si m-am suprins analizand reclamele si criticand in minte o emisiune care ar putea fi mult mai misto, dar care e prafuita si prezentata de o domnisoara pe care as fi impuscat-o cu mare placere, desi eu sunt un om foarte pasnic si urasc armele, certurile si violenta. Ou sont les VJ’s d’antan?

This entry was posted in LoveLife and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to amorteala

  1. Ciupercutza says:

    Vai duamna da’ ce comparatii faceti … 🙂 Oricum, e bine ca ai precizat ca sunt doar teorii … 😀
    PS. Hope u feel better today! Hugs!

  2. Pingback: Anurim | FocusBlog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.