Ce zodie e Mos Craciun?

Am primit o leapsa de la Catastif si, fiindca e prima pentru mine, incerc sa ma “achit” de ea cat mai frumos:). Dar, ca sa stie toata lumea, fiindca ziua mea e pe 24 decembrie, cand eram mica primeam de obicei un singur cadou, de ziua mea&de Craciun, insa nu-i pot acuza pe ai mei, ca erau vremuri grele, ce sa-i faci. In afara de asta, gandindu-ma eu la cadourile de Craciun primite, apoi la Mos Craciun, mi-am dat seama ca despre personajul asta nu prea stim multe lucruri personale. De exemplu, cand e ziua lui (si implicit ce zodie e), ce ii place.. Si apoi, el de ce nu primeste niciodata un cadou de la elfi, reni, Dna. Christmas aia ce naiba face toata ziua acasa? Ma rog…

Sa revin la cadouri. Pe la vreo 10 ani asa am primit de ziua mea (cred… sau era de Craciun?) o papusa mare si frumoasa, blonda cu ochii albastri, o adevarata printesa, ce sa mai… Eram extrem de mandra. Am insistat sa dorm cu ea, insa nu era deloc moale, era dintr-un plastic d-ala dur si rece, asa ca am renuntat la idee. Din nefericire pentru mine n-am apucat sa ma bucur prea mult de ea. In ianuarie frati’mio a facut oreion si statea acasa, se plictisea de moarte. Ma gandesc ca a fost asa, pentru ca altfel nu-mi inchipui ce sa fi avut cu biata papusa de i-a rupt gatul! Cert e ca ajung acasa nerabdatoare sa ma joc cu ea si am descoperit-o intr-un hal fara de hal, corpul si capul despartite, cu parul ei blond ciufulit, pantofii albi pusi invers…. un macel de-a dreptul! Tata a incercat sa o repare, insa capul nu mai statea drept pe trunchi, era asa intr-o parte sau pe spate, zici ca era beata non-stop:(. Si de atunci n-am mai putut sa ma joc cu ea, pur si simplu nu mai aveam chef, ca si cum fusese intinata de barbari.

Iar in viata mea de adult (sa-i zicem asa, standard:P) cadourile nu au mai fost ceea ce erau. Ma bucuram de ele, insa nu a existat unul memorabil. Asa ca anul asta am decis sa-mi iau destinul cadourilor in maini si sa-mi ofer o excursie la Barcelona:). Macar asa stiu sigur ca unul dintre cadouri o sa-mi ramana in minte.

This entry was posted in LoveLife and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.