Back to the 90’s

Joi seara am facut o calatorie in timp. M-am intors la adolescenta, in anii ’90, cand toate lucrurile erau muuuuult mai simple decat azi. Calatoria asta a fost o supriza, de fapt. Bunul amic JD (Jack Daniels pentru necunoscatori) isi sarbatorea ziua de nastere in Fratelli. Am ajuns mai devreme decat as fi crezut si, cand am aflat ce ma asteapta, am cascat niste ochi cat cepele si am cerut un whisky cu gheata sa-mi revin.

Conferinta de presa

Textul invitatiei primite pe mail nu era la misto. Chiar a fost o conferinta de presa dupa ora 23.00. Bine, de fapt dupa ora 24.00. Si s-au aliniat frumos in fata noastra Coolio, Snap, Technotronic, Haddaway, C+C Music Factory, Joey B Ellis. A fost, cred, cea mai neconventionala conferinta de presa la care am participat. A fost ca la stand-up comedy, doar ca oamenii aia din fata noastra insemnau pentru mine, cel putin, mai mult decat niste simpli comedians. Mi-am petrecut adolescenta dansand pe melodiile lor, ma uitam fascinata la videoclipurile alea colorate si pline de energie, iar acum ii aveam in fata mea si radeam cu gura la urechi, faceau misto unii de altii si se distrau, desi una din cantarete era cu piciorul rupt, Coolio isi pierduse bagajele, altul avea nush ce problema cu un deget…

Concertul

Dupa conferinta de presa, am purces spre club unde se tinea concertul. Ne-am strans toti la masa si ne-am turnat niste Jack. Si-au inceput, gradual, Snap (Rythm is a dancer is my fav), Technotronic (Pump up the jam). Dansam incetisor, batraneste, mai pe loc, mai radeam cu Ruxa, ma mai holbam la cate o domnisoara ferchezuita si foarte inalta. Insa cand a inceput Haddaway cu “What is love?”, n-am mai putut sa ma abtin sa nu sar. Instant mi-am amintit de toate miscarile de dans practicate in liceu prin discotecile de la Deva, atunci cand ajungeam in vreuna, mi-am amintit pana si senzatia pe care o aveam atunci, de parca corpul meu e prea mic si se misca prea greoi pentru ce simt.

Am ajuns acasa obosita, insa cu un zambet nostalgic, iar in urechi inca auzeam ritmurile adolescentei mele. Asa ca, draga Jack, iti multumesc pentru aceasta calatorie in timp. It was fun:).

This entry was posted in concerte and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.