Miscellaneous

A trecut mai bine de o luna de la ultimul meu post. E bine ca totusi scriu o data pe luna. Mi se intampla, insa, sa mi se lege fraze in cap si sa-mi doresc sa le scriu, dar auto-cenzura e mai puternica. E un proces aproape imperceptibil in capul meu, de la inlantuirea cuvintelor pana la “mnea, e o tampenie”… Cred ca d-aia nici nu apuc sa reactionez.

Asadar o sa fac un fel de rezumat al ultimelor saptamani:
– dorinta mea de a fi implicata in orice are legatura cu educatia s-a indeplinit – am fost traducator la primul modul din cele 4 ale cursului pentru viitorii educatori Montessori la grupa 3-6 ani. Si a fost o experienta atat de frumoasa si cu atatea revelatii, incat o sa-i dedic un post separat, ca e pacat sa o ciuntesc.

– dorinta cealalta, de a fi implicata in orice legat de dans contemporan, s-a indeplinit si ea – de putina vreme ajut Centrul National al Dansului Bucuresti sa-si promoveze mai bine spectacolele :). Si sa aiba informatia mai actualizata pe site (care trebuie schimbat, indeed, lucrez si la asta). E si amuzant, ca tot timpul am bombanit ca my next job ar trebui sa aiba birou in centru ca sa fie eligibil, iar asta chiar asa e. Unde mai pui si ca in fiecare zi ma viziteaza un Golden Retriever pe nume Ratza pe care-l iubesc nemarginit si care ma face sa zambesc no matter what.

– PLEC IN BIRMANIA O LUNA! – da, cu asta trebuia sa incep, stiu :)). Abia astept sa-mi petrec iarna la soare, n-am mai facut asta niciodata. Citesc tot ce prind despre tara asta si pe unde e frumos de mers, singurul lucru de care mi-e teama pana acum sunt serpii (am aflat ca sunt niste specii destul de veninoase acolo).

– mi-am facut, impreuna cu doua prietene, Madalina si Andreea, o pagina pe Facebook care tine loc de Garage sale – chiar asa se si cheama “Un fel de garage sale virtual” – si chiar am organizat un garage sale real, in continuarea celui virtual care e non-stop. A fost destul de obositor sa ne caram cu toate plasele, valizele si cutiile pentru 4 ore cat a durat totul (atat inchiriasem spatiul), insa ne-am si amuzat foarte tare si vrem sa repetam experienta.

Si cam atat. Probabil ca fiecare din liniutele de mai sus vor deveni posturi intr-o zi :).

This entry was posted in aberatii and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.