Thievery Corp.

Cu intarziere, ca de obicei, scriu si eu despre concertul asta. V-am mai zis ca nu sunt vreo experta, nu pot sa apreciez, tehnic vorbind, cat de bine a cantat sau cat de bine a sunat (in afara de cazurile in care oricine se prinde ca suna naspa) o trupa live. La mine e totul de feeling, gen simt fioru’ sau nu.

Cred ca de la Thievery ma asteptam la altceva. Ma asteptam ca tot concertul sa fie altfel. M-a deranjat de la inceput, cand au cantat Lebanese Blonde in engleza 🙂 (aici ma alint, you know). In afara de asta aratau ciudat pe scena de la Sala Palatului, cu cortina aia de catifea in spate, totul parea mega prafuit. Apoi au venit cu o tanti care dadea din buric imbracata intr-un costum cu sclipici. Posibil ca la Washington DC sa fie ceva exotic. Aci la noi a aratat mega weird.

Unele melodii au sunat suprinzator live. Insa pana la sfarsit mi-am dat seama ca nu aveam starea aia Thievery, ca atunci cand ascultam muzica lor acasa. Nu ma asteptam sa fie la fel, I’m not an idiot, insa ma asteptam sa simt ceva. And I didn’t. ce sa fac.

Nu am fost singura care a patit la fel, C. era foarte plictisit. Iar el mi-a zis, atunci cand a auzit ca vin astia la Bucuresti, ca sunt cei care i-au schimbat lui gusturile muzicale acum niste ani (vreo 6). So…

Cu toate astea m-am intalnit la concert cu o parte din “trecutul” meu in acest oras, era kinda funny, pe unii nu-i vazusem de ani multi.

Am auzit ca mai vine si Gotan Project pe 26 noiembrie. Ma si gandesc daca sa ma duc sau nu. Really.

This entry was posted in concerte and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.