dilema [Don’t believe in love]

Incep direct ca n-am chef de introduceri: pot sau nu pot sa pun muzica pe blog cu embed? Adica daca mie mi se da gratis posibilitatea de embed de pe orice site, eu daca folosesc treaba asta, trebuie sa platesc pentru ca … na… asa am avut eu o stare si vreau s-o ilustrez cu muzica?

Because asta imi zice mie eCostin. Si tot stau sa ma gandesc cum o sa infiinteze astia o noua comisie/insitutie/ whatever – Politia Blogurilor. Care sa vaneze de la cel mai mare blogger la cel mai amarat si mic care cum pune muzica pe blog si sa-i taxeze corespunzator. Ca cica asa e, nu ca n-ai voie sa pui muzica, ci daca o pui, n-ai decat s-o platesti. Si cum va fi platita aceasta noua entitate din buget, care oricum mi se pare ca e pe minus, nush…

Mi se sopteste mie aici din regie cum ca daca am .com si blogul e pe un server din America, n-are efect asupra mea legea asta. Dar legea din America are efect? Nici nush cum e legea la aia, dar… c’mmooon, n-aveam eu destule pe cap, asta mai imi lipsea. Tot regia imi furnizeaza un link despre negocierile care se fac acum pe acest subiect.

Mda, trebuie sa investighez situatia. Pana una alta, starea de azi:

This entry was posted in hmmm and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to dilema [Don’t believe in love]

 1. Leah says:

  Nu te impacienta, nu cred ca se va ajunge la asta. Ar fi culmea absurdului, in plus se cearta inca pe tema asta.

 2. altcineva says:

  da, trebuie sa platesti. Toti trebuie sa platim, pana la urma, daca e sa-i ascultam pe fratii cu barbi.
  Cat despre bani, cred ca e ok, oricum, nu tu ci youtube trebuie sa plateasca. Daca pui un clip tu, pe siteul tau, care este al altcuiva, atunci s-ar putea sa ai o problema.

  Altfel… Porsche din anii ’60, demential!…

 3. altcineva says:

  dar citind blogul lui eCostin vad ca da, unii chiar se gandeau la lucruri serioase. Uniunea artistilor s-a trezit ca japonezul ala care a aparat o insula din pacific pana prin anii saizeci. S-a terminat razboiul??? Vrem bani!

  Niste simpatici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.