Twitter and me

Pana acum ceva vreme nu intelegeam neam care e faza cu Twitter. Aveam cont si nu intram niciodata si nici nu ma gandeam ca ar trebui. Un prieten imi atrage atentia ca de ce nu-s mai activa si acolo, ca e fun, ca e interesant. Intram daily, dar tot nu pricepeam care-i faza.

Asta pana zilele trecute cand Twitter a devenit mult mai important decat as fi crezut. Tot auzeam d-astea cum ca SkyNews au om dedicat pe Twitter. Sau ca CNN a aflat de pe Twitter de avionul cazut de la Schiphol. Si ma gandeam ca asta se intampla “la ei”. Well, acum se intampla la noi. De cand cu revolta din Moldova, adica de vreo 2 zile, sunt pe Twitter mai mult decat pe orice altceva. May sound lame, insa in primele momente aflai tot felul de chestii de pe Twitter. E adevarat ca nu au putere de stiri. Nu sunt verificate, nu e o sursa credibila, insa totusi iti da un hint.

Acuma… nush daca m-am prins in totalitate ce e cu Twitter asta. Cineva zicea ca e “telegraful internetului”. Pot doar sa spun ca ne-am imprietenit mai mult.

Tot pe Twitter a aparut un link la video de mai jos. Imi e foarte greu sa emit o parere pertinenta despre tot ce se intampla in MD. Nu stiu atata politica, economie, istorie si ce-o mai trebui sa stiu ca sa pot zice “ba, sa va zic cum e”. Totusi ce se intampla in clip e cam dubios.

This entry was posted in hmmm and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Twitter and me

  1. Cojo says:

    Interesant si revoltator in acelasi timp.

  2. Anurim says:

    intr-adevar

  3. TiBi says:

    telegraful internetului – asa e!

  4. Pingback: Twitter’s (r)evolution | FocusBlog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.