Lumea reala

De cand cu alegerile, mi-am cam petrecut zilele la munca. Insa sambata am reusit sa ma adun si sa ma bucur de minunile tehnologiei. Adica am fost la cinema 3D si 6D. Daca 3D mai vazusem la Barcelona (doar ca acolo a fost mai real, era un documentar despre viata subacvatica si la inceput pluteau niste meduze pe langa noi), iar Coraline e un film de animatie desprins un pic parca din Bleak House (Eugen i-a zis tim-burton-ish), la 6D chiar a fost funny.

Ne-am dus la Snow Ride, are doar 4 minute, si e o cursa cu obstacole prin zapada. M-am surprins ca ma feresc de copacii care-mi “ieseau” in cale sau ca-mi tineam picioarele incordate, gata sa franez daca era cazul:)). Ma asteptam sa fie mai real, insa, adica niste frig, niste stropi, niste fum… ceva acolo:). Anyway, am decis ca o sa ma intorc la 6D, nici nu sunt atatea filme, sunt si scurte (cel mult 15 min).

Mbine, si dup-aia m-am intors la alegeri, avioane cazute, shaolinul mort intr-un “act sexual bizar executat gresit” :)) (n-am fost totusi curioasa sa stiu cum era “executat corect”, o animatie cred ca se cerea:P) si Berlusconi cel obsedat de “domnite”.

Zice-se ca in lumea reala luni a fost zi libera. Hm. Really? Vezi, daca nu mi-a placut cartea… Azi am auzit-o in casti pe Cesaria si mi s-a facut dor sa vad un film frumos.

This entry was posted in hmmm and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Lumea reala

 1. Ciupercutza says:

  Da, am auzit si eu de cinema in 6D si chiar eram curioasa cum e 😀
  Eu n-am ajuns nici la 3D. O fi saltu prea mare? 😀 O sa am un soc?

 2. Anurim says:

  :)) no way, e foarte dragutz si nu e asa de SF cum pare. E ca si cum ai merge la parcul de distractii, only lighter:).

 3. Va nemultumeste stirea din newsletter, madam? :))

 4. Anurim says:

  Maldito, nu, ca ma exprimam daca era cazul:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.