(P) Going mobile

In curand se implinesc noua ani de cand folosesc telefonul mobil. Imi amintesc ziua bine pentru ca era si prima mea zi de munca ever, 15 noiembrie. Aveam un Bosch, parca, nu mai tin minte modelul, dar imi amintesc forma lui rotunjita si mai ales faptul ca eram extrem de incantata ca-l am. Mi-l dorisem si deja devenise o necesitate.

Acum nici n-as mai putea concepe sa nu am telefon mobil. Daca la inceput nu am avut vreo pretentie asupra aparatului in sine, acum ma uit atent la ce-mi cumpar. Citesc reviews pe net, ma tot gandesc ce e mai important pentru mine, ce-mi doresc cel mai mult de la un telefon in functie de cati bani as vrea sa dau pe el.

La fel am patit si zilele trecute cand m-a rugat o prietena sa o ajut sa ia cadou un telefon mobil pentru verisoara-sa care are vreo 15 ani. La Evomag am gasit Samsung-ul asta cu “Hello Kitty”, m-a distrat cat e de girlish prin multimea de telefoane mobile, majoritatea negre sau argintii. Poate fi un cadou bun pentru cineva care nu are nevoie de un aparat extreeeem de sofisticat, desi nici asta, in felul lui, nu e basic. Are touchscreen, poti sa-i adaugi card de memorie si, in afara de asta, e rooooozzzz:) and built to impress by cuteness.

This entry was posted in hmmm and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.