Nouvelle Vague

As vrea sa pot sa scriu cu incantare si entuziasm despre cum am fost eu la concert aseara la Nouvelle Vague. Cu toate astea, desi au fost momente cand mi-au placut, au fost si momente pe care nu le puteam potrivi niciunde in imaginea proiectata in mintea mea despre cum va fi concertul asta, momente in care melodia era prelungita muuuult prea mult, cand mi-as fi dorit sa aud muzica, nu galagia. Si nu mi-a placut cum au terminat “Love will tear us apart” :D.

M-a distrat insa Nadeah, cantareata blonda, exploziva, colerica aproape, extrem de sociabila, care a facut show pe cateva piese si niste barbati fericiti, ca doar s-a pupat cu cine i-a stat in cale in alergatura ei prin Sala Palatului. Si as da orice sa am corpul, vocea si delicatetea Marevei Galanter. Si, probabil, as fi vrut sa dureze la nesfarsit acel “In a manner of speaking” cantat de Nadeah in the end. A fost un moment foarte frumos.

Drept pentru care va las cu melodia asta, probabil ca va fi pe repeat azi la mine:)

This entry was posted in concerte and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Nouvelle Vague

  1. David says:

    De acord. Nici mie nu mi-a placut cum s-a terminat. Am plecat de la concertul ala…obosit. But not in a good way. Daca stiam ca mergi ne intalneam :))

  2. Anurim says:

    Pai eu am dat attending pe FB:). Oricum all in all nu a fost atat de rau, doar ca, da, ciudat de obositor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.