Sleep all summer

Ascultand melodia asta (altfel dementiala, ce sa zic) in autobuz, in drum spre munca, m-a lovit: vara asta mai are un pic si se termina. Unde naiba am fost vara asta? Adica… da, am mai spus eu la un moment dat ca verile din ultimii ani trec fara un feeling anume, unlike highschool summers, dar asta de anul asta e prea de tot! N-a fost rea, don’t get me wrong, dar nu inteleg unde s-a dus, cand s-a dus, nu-mi amintesc ce-am facut cu lunile astea… singurele zile ce mi-au ramas in cap pana acum sunt cele de la Vama si-mi amintesc foarte clar si noaptea cand am plecat la tara cu mama si cu un geam termopan. Cu trenul. Aveam bilete fara loc. Oh, the horror!

So.. asa mi se pare, ca parca am hibernat toata vara si nu stiu cand a trecut pe langa mine. Daca e sa ma gandesc foarte bine, pe zile, pe saptamani, sigur gasesc ceva de care sa ma agat. Insa mi-a lipsit, overall, sentimentul special de vara. Insa, avand in vedere ca adevarata mea vacanta vine abia din 3 septembrie, ma gandesc ca totusi mai sunt sanse ca vara 2009 sa-mi ramana in cap.

This entry was posted in hmmm and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Sleep all summer

 1. Da’ io? Ca vara mea vine abia pe 26 septembrie? :((

 2. silviuc says:

  @ Miru: yeeeeeeeeeee, in sfarsit stie cineva cum se cheama melodia asta. bine, nici nu m-am agitat s’o caut 🙂
  @ LBM: danelo, ie vara shatunci la Barcelona.

 3. Exceptiul says:

  off, bine.. hai ca-ti dau de la mine.
  Am facut vara asta pana acum cat n-am facut de cand ma stiu… si inca nu s-a terminat. Mare (baie gol noaptea, nudism, plimbari nocturne pe malu marii), munte (cu cerseala de mancare dupa ce am ramas fara), campari cu prietenii, party-uri cu rupt de mese si si dormit pe-afara, agatat de tipe pentru scurte satisfactii fizice, sarit cu parasuta, zburat cu avion (doua inca – d-alea mici), dat pe tiroleana, cazut cu bike-ul pe munte cu internare la urgente.. pff, le share-uiec cu tine.

  Pe 28 – 30 parca e concursul ala de barci rapide pe Siutghiol “Class One Romanian Grand Prix”. Crede-ma, merita.

 4. Anurim says:

  @Boquita: cand oi vedea tu Barcelona in toata splendoarea ei, nici n-o sa mai conteze ca mai e un pic si vine octombrie
  @silviu – 🙂 noroc cu fratele Ventila ca mai zice si el numele melodiilor
  @Exceptiul – jizas, man, dar n-ai stat degeaba! Stiu de concursul de barcute pe Siutghiol, numai ca n-o sa merg. Anul asta am zis ca-s exclusiv pe avioane:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.