Pisica cu lift si nenea din autobuz

As vrea sa o invat pe Mika sa faca si ea la fel. Cred ca ar fi foarte fericita si eu la fel. Plus ca eu stau la et. 3, deci ar fi posibil fara probleme.

Azi in autobuz, spre munca. Se aseaza un catamai nenea langa mine pe scaun. Eu, cu castile in urechi as usual. La un moment dat, imi da un cot usor:
El: – Nu va suparati, asta ajunge la Sofitel?
Eu:- E 335? Pai… da, ajunge la Casa Presei si de acolo mergeti pe jos.
El: – Pentru ca am un interviu si nu mai stiu bine zona. E ceva post in administratia publica.
Eu (aparte): – ….
El: – Stiti, eu am lucrat mult in Italia. Dar acuma am zis sa vin aici sa lucrez legal, ca doar mai am doi ani pana la pensie. La 18 firme am fost administrator!
Eu (inside) – WTF????
El: – Ei, da parca poti sa faci ceva de banditii astia…

Am profitat de faptul ca astepta ca eu sa-i zic ceva asa ca mi-am infipt adanc castile in urechi si am inceput sa ma uit pe geam ca si cum vedeam numai artificii sau cine stie ce grozavii. De ce, de ce trebuie sa-mi explici toate aberatiile astea??? Ti se pare ca ma intereseaza ce-mi zici?? Crezi ca nu am problemele mele?? Jizas, man, get a life!

This entry was posted in aberatii and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Pisica cu lift si nenea din autobuz

 1. alex says:

  :))))) super tare post

 2. Exceptiul says:

  Fenomenal.. cate poate inventa omul comod.. Deci o invideiz pe matza aia.. :))

  In privinta omului.. sunt plini de d-astia dormnici de conversatie cu straini, i do the same, accentuez existenta castilor si eventual mai ingan ce canta.

 3. Semiramid says:

  “Pisica cu lift”? Nu te deranjeaza nimic aici?…

 4. Tiberiu says:

  Nu sunt aberatii. Aberatii erau daca-ti spunea ca se duce sa se intalneasca la Sofitel cu un clown imbracat in costum de scafandru care-l imita pe Cristian Tudor Popescu si care urmeaza sa-i vanda un frigider produs in Kenya de o reputata firma din grupul imobiliar al lui Dumitru Prunaru.

  Oamenii se simt, uneori, singuri. Ori au nevoie sa vorbeasca macar pentru cateva minute cu cineva. Ori ambele. Ceea ce-ti spunea el era ceva obisnuit, normal. Simtea omu’ nevoia sa mai schimbe o vorba cu cineva. Poate-avea emotii inainte de interviu. E drept ca si tu le-aveai pe-ale tale, dar “man” avea “a life”, poate nu era cazu’ sa sari chiar asa…

 5. Ovi says:

  hahah 😀 super tare si eu am o pisica…dar nu am incercat asta niciodata cu ea:d

 6. Anurim says:

  @Semiramid+Tiberiu – multumesc de semnalarea cacofoniei. Insa nu sunt de acord ca “simtea omu nevoia sa mai schimbe o vorba”. As vrea ca omu’ sa-mi respecte spatiul si sa nu ma bombardeze cu informatii de care nu am nevoie si pe care nu le cer. E de ajuns ca suntem bombardati cu tot felul de chestii pe care nu le cerem tot timpul prin toate mediile disponibile. Mie mi se pare doar buna crestere, bun simt, sa nu ataci omul asa cu detalii personale. Poate daca eram de-o varsta cu el si cu posibilitate de empatizare mai mare, as fi zis ca poate ai dreptate. Exista o gramada de oameni care simt nevoia “sa schimbe o vorba”. Asta nu era un mos singur care merge la piata de 5 ori pe zi ca n-are ce face acasa.

 7. Maldita says:

  Mi-a placut aia cu “aparte”. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.