Mi-e friiig

Las’ ca-i frig afara… asta stim si intelegem, si eu si pisica. E iarna si e normal sa fie frig. Sa fie zapada (asa m-am bucurat ca a nins mult anul asta!), sa fie gheata.. n-am nici o problema cu asta.

Insa in casa la mine e frig. Madalina imi da o leapsa si ma intreaba cat de cald e la mine, cat poate Radetu’ meu. Ei bine, el saracu poate, dar se cam lupta cu morile de vant. Blocul, am impresia, e facut cam prin anii ’70, iar apartamentul n-a fost renovat niciodata. Geamurile vechi abia se inchid, astea de la balcon cel putin stau prinse doar intr-o singura incuietoare. Balconul nu e inchis si simt cum vine frigul de afara. Acum stau infofolita in doua pulovere, am gluga pe cap si mi-e groaza ca e patul rece si ar cam trebui sa dorm.

D-asta ma bucur ca vin aia cu reabilitarea lor, ca poate se mai incalzeste si la mine. Doar ca vin doar in februarie, cica, si pana atunci cred ca se mai incalzeste oricum afara. Oh well… ma duc sa incalzesc pilota cumva. La voi cum e? Si nu vorbesc de astia de aveti semineu in casa (:P if any).

This entry was posted in aberatii and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Mi-e friiig

 1. ady says:

  la mine e aproximativ rezonabil. mai rece decat zilele trecute. tre’ sa caut aeroterma. nu mi-a placut azi-dimineata cand am iesit din plapumica.
  la mine e un pic mai rece din cauza de matz zabauc ce nu suporta usi inchise. 🙂 daca as fi putut inchide usa, ar fi fost muuult mai uman.
  bloc nerenovat, geamuri cam nasoale, dar balcon inchis. calorifere ard.

 2. Robert says:

  la mine e ceva intre cald si rece,desi blocul nu e reabilitat si nici termopane nu am:)

  poate esti tu mai friguroasa:P

 3. Anurim says:

  deci nici unul dintre voi nu sta cu geamul deschis ca e prea cald sau in tricou prin casa. Da, Robert, eu sunt mai friguroasa. Insa stiu ca mi-e frig atunci cand mi-e nasul rece. Iar la mine in sufragerie, unde e si televizorul, nasul rece is a “must”, ca sa zic asa:)).

  Ady, matzu nu tine de cald? Mika e perfecta pentru iarna, nu pot sa ma plang:)

 4. ady says:

  Mitzi nu binevoieste sa doarma in pat. c-asa vrea coada ei. si ar fi perfecta pentru incalzit. e moale, flocoasa, finuta, o catifea de matza.

 5. Exceptiul says:

  hmm, nici la altii nu e diferit.
  Caloriferul din camera mea nu mere (tot statu ma incalzeste). Noroc ca eu de fel sunt cu calduri mari si in putinul timp care il petrec acasa fac multa miscare (sar coarda 😀 ) Sunt intre 13 – 14 grade dimineata si in jur de 18 dupamasa (depinde de cat stau acas)

  In alta camera e frigider, insa nu sta nimeni acolo iar in sufra/bucatarie/baie e mereu cald (calorifer functionabil, ferestre lemn cu geam termopan, ocazional merge si cuptoru, si bloc neizolat)

  Iar de dormit (mi s-a rupt plapuma de la bunica de curand), pilotele sunt prea usoare pentru pretentiile mele (si alea grele – cu puf de nush ce – sunt scumpe) asa ca dorm in sacul de dormit 😀

  Asadar sari coarda si dormi in sacul de dormit 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.