U2 la Istanbul

Inainte sa plec aveam o gramada de chestii de rezolvat si eram pe fuga.
Cand am ajuns acolo am umblat prin oras, prin ploaie la un moment dat.
Am stat la o coada mare sa prindem un loc in autobuzul care ne ducea la stadion.
In autobuz am stat extrem de inghesuiti pret de o ora si ceva.
La intrare, alta coada, alti nervi.
Am prins un loc in fata, a inceput ploaia, noroc ca aveam pelerine.
Snow Patrol trebuia sa inceapa la 19.00 dar au cantat pe la 20.00.
Inca niste zeci de minute de asteptare si plictis, dansat ca sa ne mai dezmortim, inghesuiala, coate in coaste, calcat pe picioare, oameni care se bagau in fata.

Si cand in sfarsit au inceput sa cante, mi-am amintit de ce venisem de fapt. Si nu-mi venea sa cred, cumva, ca sunt acolo, ca-l vad pe Bono asa de aproape, cantam in cor cu ceilalti, am sarit, am dansat, am urlat cat ma tineau plamanii, the teenager in me was coming out of the closet:).

Nu-s cel mai mare fan U2 din lume. Nici dintre prietenii mei, macar. Nu ma asteptam la ceva anume. Nu m-am gandit ca va fi deranjant sindicalismul lui Bono, mesajele politico-sociale, faptul ca, aoleu, ne canta numai hituri si alea vechi… I just enjoyed it. Poate ca sunt din secta consumatorului de rand care stie numai mainstream.. so be it. Nu stiu, muzical, cum au sunat, ca v-am mai spus ca nu ma pricep. Insa show-ul a fost misto. Nu m-a plictisit, nu m-am uitat la ceas sa vad cat mai e, asteptam urmatoarea melodie si urmatoarea si tot asa. Nu m-am uitat inainte ce setlist au, I let myself be surprised:).

In plus, momentul in care Bono a luat pe scena o turcoaica din public m-a facut invidioasa pana la lacrimi. Si-s convinsa ca nu-s singura care a simtit asa atunci:).

In afara de asta, la un moment dat am decis ca trebuie sa fac si eu macar cateva poze si chiar am si filmat. Norocul meu a fost ca tocmai atunci a venit si Bono pe pasarela aia din dreptul nostru, taman cand as fi vrut sa inchid ca ma dureau bratele. Well, insa ninja a rezistat si, desi nu se aude foarte bine, am contribuit si eu c-un video la zecile/sutele de filmulete de pe net legate de concertul asta.

Iar despre oras…oh, despre oras va povestesc maine. Poze de la concert gasiti aici.

This entry was posted in concerte and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.