Guns N’Roses, Mesquins, The Mono Jacks

Saptamana trecuta m-am “lafait” in concerte, daca pot sa spun asa. Am inceput pe 21, cu GNR. A fost o decizie pe ultima suta de metri, dupa imediata aflare a disponibilitatii biletului. Am asteptat sa apara pe scena cu inima stransa, de fapt din toata trupa nu mai stiam decat pe Axl, nu e cam si cum i-am urmarit de-a lungul vremii sa stiu ce-au mai scos. Insa aveam nostalgia primului sarut pe “Don’t Cry” si bluesurile interminabile pe “November Rain”, plus piesa pe care o voi iubi mereu, “Since I don’t have you”. Well… de la mine din fundul curtii s-a auzit groaznic. Axl falsa, sonorizarea era proasta (vorbeam cu fetele fara sa tipam si ne auzeam perfect. la un concert rock… numa’ zic), iar melodiile de pe ultimul album mi se pareau fara zvac. Mi-am asteptat madlenele ca pe nu-stiu-ce, iar, cand la “November Rain” n-am simtit o emotie prea mare, am plecat. Din strada se auzea “Knockin’ on Heaven’s Door”. Oh well… titlul ala a fost tare bun: “GNR au venit cu 2 ore si 20 de ani intarziere” (sau asa ceva).

Mesquins a fost tot o decizie de moment, insa nu mi-a parut rau. De ei imi place. Ii mai vazusem extrem de putin prin primavara, in Tago Mago, mi-au dat senzatia ca adera la grupul spiritual Joy Division/New Order (sau poate eram eu hooked on New Order atunci si ii auzeam peste tot…), oricum ideea e ca-mi place cum sunt ei pe scena, sunt relaxati si se bucura de ce fac, pur si simplu. In Tago Mago s-au vazut muuult mai bine the visuals (interesante, de altfel) decat la Underworld unde a fost concertul de saptamana trecuta, cand m-am simtit ca si cum am nimerit la o cantare pentru prieteni:): locul mic, vreo 30-40 de oameni, cred, toti se stiau intre ei. Poze aici.

The Mono Jacks au fost la Tago Mago vineri. Suna curatel, corect, asa mi-au dat senzatia. Insa nu m-au incantat, nu stiu de ce. Nu m-au prins. I-am identificat, i-am etichetat, insa nu m-au facut sa traiesc ceva ca sa-i tin minte apoi.

And that’s about it. Pen’ ca in rest a fost o saptamana groaznica. Si am senzatia ca urmeaza un identica. Va las cu Mesquins:).

This entry was posted in concerte and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Guns N’Roses, Mesquins, The Mono Jacks

  1. Maldita says:

    Vreaoux doir sa spoun ca “Since I don’t have you” imi platche raou de taut. (Stiu, nu e nicio diferenta intre felul in care am scris eu mai sus si petardatii de pe HI5, dar nu m-am putut abtine. Ma gandesc chiar sa instaurez dictatura foneticii franceze.)

  2. Anurim says:

    atounci bien. soucessuri:))
    PS – acum ca nu o sa stii ce sa mai faci cu timpul tau liber, o sa comentezi mai des la mine? ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.