Changes

Simt eu asta, ca sunt in plin proces de schimbare. Si, ca un facut, toate lucrurile din jur par sa se schimbe in acelasi timp cu mine.

Am nevoie sa-mi schimb ritmul de viata, de la ce mananc, pana la ce fac atunci cand nu sunt la munca si pana la ce imbrac. Ma distreaza ca atunci cand port rochie, colegii ma intreaba daca am vreo intalnire sau ceva:)). De fapt e doar modul meu, subconstient, de a face mici schimbari ici si colo, ca intr-un final sa se vada si in the bigger picture.

Nu cred ca ma schimb fundamental. N-am facut-o de atata vreme. Simt doar ca sunt, de ceva timp, intr-o apatie in relatia mea cu mine. Parca nu mai putem discuta noi doua, eu cu mine, asa cum o faceam. Si trebuie sa dau un refresh, un reboot, sa reinstalez ceva undeva, ca sa ne simtim bine din nou, ca asa nu se mai poate. Pentru ca am senzatia ca traiesc intr-o bula in care lucrurile, deloc usoare de altfel, sunt oarecum previzibile.

Ma duc la munca. Ma agit cu diverse. Plec de la munca. Uneori ies prin oras, vad oameni. Vine weekend. Mai ies cu fetele, sambata lancezesc cu Mika in brate, mai cumpar una alta, vine ziua de luni, o iau de la capat. Nu mai sunt curioasa, nu mai citesc, nu mai ascult muzica. Nu mai tin minte care a fost ultima carte care mi-a placut. Nu am mai ascultat de ani buni un album cap coada, nu mai am rabdare. Muzica mea se intampla acum la radio sau pe youtube. Toate astea trebuie sa se schimbe acum. Nu se poate sa treaca viata pe langa mine in micul univers creat cumva artificial, fara sa fi aflat, experimentat, gustat, simtit mai mult din ce-mi ofera lumea asta.

Sa fie asta spleenul femeii over 30? Exista asa ceva?

This entry was posted in aberatii and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Changes

  1. Lucian says:

    “Everything is evolving, everything is falling apart”. (Fight Club)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.