Doneaza citind!

De obicei, ma distreaza lepsele primite in online. Unele sunt dragute, altele te pun pe ganduri. Dar leapsa asta ultima ma bucura si ma onoreaza cumva. Pentru ca postul asta al meu face cat 5 carti pe care editura ALL le va dona unor oameni care nu au cum sa-si cumpere carti. Am intrat in jocul asta la invitatia prietenei Marie-Jeanne, insa leapsa nu se termina aici. Si voi, cei care ma cititi, puteti sa participati la campania asta. Puteti lasa un comentariu la postul asta, si inca o carte se va adauga celor stranse pana acum. Cu cat mai multe comentarii (de strans pana pe 14 octombrie), cu atat mai bine.

Mi-am ales o carte din colectia Strada Fictiunii care se numeste “Ma sinucid alta data”. Marturisesc ca n-am stat prea mult pe ganduri, mi-a placut titlul asa de tare, incat am decis pe loc ca trebuie sa aflu ce se intampla. Ei bine, e vorba de o femeie pe la 30 de ani care decide sa se sinucida. Inainte de asta, scrie cateva scrisori catre persoanele apropiate, in care le dezvaluie ce crede cu adevarat despre ele. Dupa ce sinuciderea esueaza, Geri trebuie sa faca fata valului generat de randurile mult prea sincere.

Inca n-am terminat cartea, asa ca o sa scriu, cel mai probabil un LATER EDIT in care o sa va povestesc cum e pana la sfarsit. Insa pana atunci comentati, comentati, niste oameni vor fi foarte fericiti sa primeasca niste carti de la voi :).

This entry was posted in hmmm and tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to Doneaza citind!

 1. Monica says:

  pai si cum pot dona citind?

 2. Anurim says:

  pai uite, ai citit postul asta si ai comentat la el. Deci se mai adauga o carte la cele care vor fi donate :). Multumesc!

 3. marian4us says:

  dar sa donam si o carte de la noi se poate?

 4. Anurim says:

  nu stiu, o sa intreb 🙂

 5. ally says:

  Foarte interesant titlul cartii. O caut si o sa o citesc si eu. Apoi putem sa facem impreuna comentariu pe text. Daca ne mai amintim cum se face 🙂
  Si da, e interesant de stiut daca putem si noi sa donam carti.

 6. ir y nel says:

  Interesant! Gestionarea sinceritatii, daune si interese, sincera cu orice pret? – al solitudinii… O multime de intrebari, mirari, contrarietati care ar putea genera o alta carte…:)))

 7. corina says:

  Sinceritatea dinaintea sinuciderii e actul unui las, ca si luarea vietii de altfel, insa merita scris (si) despre derapaje de acest gen.

 8. Pingback: Campaniile saptamanii 3-9 octombrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.