aplauze.

Duminica seara am fost la teatru. Ma duc rar la teatru, au fost ani buni in care n-am pus piciorul intr-o sala de teatru. Insa aseara amicul Bodi m-a ademenit cu “Unchiul Vanea” cu Rebenciuc si Malaele… am zis hai sa merg ca parca as vrea.

Si mi-am dat seama ca am pierdut exercitiul lucrurilor profunde. Ma ocup de asa de multe chestii efemere, care nu lasa urme prea multe si nici prea adanci, lucruri care se consuma si de care uiti apoi, incat atunci cand am de-a face cu ceva mai cu greutate ma simt ca lovita de un taifun. Aveam exercitiul asta cand eram mai mica, acum l-am pierdut de tot si din cauza asta la un moment dat simteam nevoia de pauza aseara, sa pot sa rumeg ce-am vazut. But no, a fost fara pauze.

Si la sfarsit, in timp ce aplaudam, ma gandeam daca nu cumva actorii nu s-or fi plictisit si ei de sesiunea de aplauze de la sfarsitul fiecarei piese. Ma gandeam ca daca joci aproape in fiecare seara, asta cu aplauzele poate deveni o rutina dupa niste timp. Oricat de importante ar fi (cam cum e traficul la noi, sa zicem), nu ajung oare sa le faci pe pilot automat?

Nevertheless, duminica am avut o zi tare out of the ordinary. M-am dat cu elicopterul la Clinceni, inainte de asta am vazut acrobatii. Si in tot timpul asta am cam inghetat. Another cherry, care e mai priceputa la vorbe ca mine, a scris despre asta. Are si poze!

SI toate astea sub spectrul acelei zile. 8 Martie is never what it’s supposed to be for me.

This entry was posted in hmmm and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to aplauze.

 1. somnulescu says:

  cineva imi zicea ca actorii traiesc pt acele aplauze…poate e ceva exagerat dar nu cred ca s-au saturat de ele…poate s-au saturat ca nimeni nu prea se mai duce la teatru

 2. ally says:

  eu iti recomand Cafeneauahttp://www.bulandra.ro/ro/spectacole/cafeneaua.htm, tot la Bulandra. este exceptional!

 3. ally says:

  na ca am bulibasit postul. oricum, intelegi tu… Cafeneaua (http://www.bulandra.ro/ro/spectacole/cafeneaua.htm)….

 4. Anurim says:

  @somnulescu: ba se duce lumea la teatru. De ceva vreme abia gasesti bilete, au fost chiar sold-out multe spectacole. Cand am fost eu era sala plina.

 5. somnulescu says:

  asta se intampla pt ca nu sunt asa de multe sali de teatru, dar daca ar fi sa luam proportional cu populatia romaniei…

 6. ambrette says:

  deci nu pe tine te-am vazut tot la Bulandra la Moartea unui comis voiajor?

 7. Anurim says:

  @ambrette: deci nu pe mine:)

 8. ambrette says:

  deci-ul ala era pus acolo ca si cum ne stim de demult:), si ca si cum tocmai ne conversasem pana in clipa aia. dar sunt sigura ca ai inteles asta 🙂

 9. Anurim says:

  @ambrette: da, am inteles, ofc:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.