Poveste din copilarie

Eram la gradinita, sa tot fi avut vreo 5 ani asa. Imi placea foarte mult de un baiat brunet si cret. Mihaita. E drept ca el nu prea ma baga in seama, era prea ocupat sa vruuuuum-vruuuum cu masinutele alea prin toata sala de joaca, alaturi de alti copii. Dar atunci cand ne intalneam, era stabilit ca ne placeam.

Intr-o zi, tovarasa ne anunta ca mergem la teatru de papusi. Eram incolonati doi cate doi, eu cu Mihaita de mana, logic. Nu stiu nici acum ce m-a posedat sa-i zic cele ce urmeaza, dar chiar asa s-a intamplat:
– Auzi, cand ajungem la teatru de papusi, ne asezam pe scaune si, cand se stinge lumina, tu ma pupi, bineee?
– Bine.

Multumita de planul asta, il iau de mana pe Mihaita si plecam. Ajungem in sala, ne asezam pe scaune, eu astept cu interes momentul in care se stingea lumina, tot intrebandu-ma daca nu cumva o fi uitat de planul nostru. Baiatul, insa, constiincios, s-a executat cu o precizie nemteasca, fix in secunda doi dupa ce intunericul s-a lasat in sala. Mmmmwuah pe obrazul meu de copil de 5 ani.

Si ce credeti ca am gasit de cuviinta sa fac?
– Ce faci mai, nesimtitule?, i-am zis, oarecum amuzata, dar cu o indignare de fatada. Mi se facuse asa de rusine de tot planul asta amoros, incat am decis sa-l neg pe loc. Daca ma vazuse cineva? Aoleu, ce misto vor face de noi!

Nu mai tin minte ce s-a intamplat dupa aceea, cred ca eu si Mihaita ne-am “despartit”. Insa ma intreb daca nu cumva si acum trag ponoasele acestei aventuri. Caci, evident, in mintea lui de baietas s-a infipt ideea ca fetele sunt nebune si fatarnice, asa ca nu mai bine le vine el de hac inainte ca ele sa faca vreo chestie asemanatoare? Si daca a zis asta si prietenilor lui, iar ei au zis-o mai departe prietenilor lor, e clar, we are doomed:)).

This entry was posted in LoveLife and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Poveste din copilarie

  1. Mihai Hassu says:

    He he 🙂 Frumos.

  2. Mihaita says:

    I KNEW IT!!!!!

  3. lidia says:

    ce dragutz asa ceva mi s-a-ntamplat si mie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.