Byron for bloggers

Nu va inchipuiti ca m-am apucat popularizat opera poetului Byron printre bloggeri. Nu. Desi ar fi interesant.

E vorba de trupa byron si de concertul pentru bloggeri de zilele trecute din Fabrica, la care am fost si eu. Si tare mi-a placut. Ii mai ascultasem inainte, insa nu-i vazusem niciodata live, asa ca m-am postat in fata scenei, nu chiar in primul rand, alaturi de Ciupercutza, Dorin, Chinezu (cel care ne-a adunat acolo) si alti prea cinstiti bloggeri, sa tot fi fost vreo 100 de suflete.

Mi-a placut ca au folosit si alte instrumente decat cele clasice pentru o trupa rock (flaut, acordeon, xilofon), mai ales prima parte a concertului, cea acustica. In a doua parte am cantat alaturi de ei din toti rarunchii “Perfect”, un cover dupa “Don’t stop me now” sau “Songul Puscariasului”. Totusi ii prefer in varianta unplugged, sunt surprinzatori si creatori de emotii.

Mai jos aveti un clip filmat in Salina de la Turda, piesa se numeste “Far Away”, una din primele (daca nu chiar prima) din concertul pentru bloggeri.

Iar asta e una din preferatele mele din timpul concertului, se numeste “Mierea”, cover dupa Sfinx, care cantau piesa cam pe vremea cand eu abia invatam sa zic “mama”.

Ii puteti vedea pe cei de la byron in carne si oase pe 21 septembrie in Club A.

PS – vad ca Pandutzu a scris un articol cuprinzator, il puteti citi aici.

This entry was posted in concerte and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Byron for bloggers

  1. Pingback: byron pentru bloggeri în Club Fabrica | Dorin Apăvăloae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.