Sea Rex 3D

Am fost saptamana trecuta sa vad unul dintre cele mai dragute documentare din ultima vreme, la Cinema City: Sea Rex 3D. E un film de vreo 40 de minute or so despre lumea acvatica preistorica in care informatia, foarte bine structurata si clara, era “servita” cu ajutorul unor animatii uimitoare.

Asta facea experienta intreaga extrem de captivanta si, desi e un film mai degraba pentru copii, mi-a parut rau ca s-a terminat asa de repede. Nu am fost mare fan al dinozaurilor si nu m-au preocupat chestiunile astea preistorice prea mult, insa atunci cand le afli in felul asta, nu se poate sa nu te atraga. Mi-au placut mai ales scenele in care apareau diversi cercetatori, in birourile lor sau in muzee, vorbind despre diversele reptile marine. De fiecare data “interventia” era hi-tech. Fie scheletul imens, proptit pe un perete, capata volum, plutea si apoi ne aparea in infatisarea lui completa, deasupra specialistei care vorbea, fie cercetatorul era si el un schelet, alaturi de scheletele preistorice de care ne povestea. Era si funny vpnarena.se/, dar si surprinzator in acelasi timp si te facea sa tii minte toate creaturile alea cu numele lor alambicate.

Am asa un feeling ca baietii au apreciat mai mult documentarul decat fetitele din sala. Desi copila cu care am fost eu, mai maricica, ce-i drept, a fost fascinata de experienta asta:).

This entry was posted in hmmm and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.