Bookfest & UP

Am avut o sambata de toata frumusetea. Cam agitata, ce-i drept, dar mi-a placut. Am trecut prin Cismigiu sa vad Festivalul International de Folclor. Asta pentru ca am o nostalgie legata de vremurile cand mergeam la genul asta de evenimente in calitate de participant and it was fun. Bine, asa am apucat sa vad de la o varsta frageda o mica parte din Europa si in plus imi placea sa dansez. Totusi, in Cismigiu nu am apucat sa vad oameni din alte tari dansand. In program erau minoritatile culturale de la noi which was fun, dar totusi ma asteptam sa vad, cum vedeam pe vremuri la Deva, niste dansuri exotice din Thailanda sau niste nebuni de mexicani. Oh well….

Dupa folclor, am ajuns la Bookfest. Am zis sa fiu acolo cand amicul Istodor isi lanseaza cartea, prilej cu care am aruncat un ochi pe la standuri. Funny thing, pe drum catre pavilionul cu pricina, ma intalnesc cu Leah:). Thing is, noi nu ne cunosteam, ea m-a recunoscut din poze si m-a oprit, a fost the cutest thing and it made my day. Leah era incarcata cu plase cu carti de la targ, si-a gasit cate ceva spre deosebire de mine, care n-am fost in stare sa ma concentrez si sa imi dau seama ce-mi doresc de acolo. Si, de vreme ce nu mi-a facut nimic deosebit cu ochiu’, am decis sa nu cumpar.

La targ era nebunie. Erau lansari de carti din minut in minut, cred, m-am ciocnit si de Irina Nistor, si de Hurezeanu, dar si de Tudor Chirila cu bratul plin. Prietena mea Vero de la Nemira mi-a zis ca lansarile devenisera deja sunet de fond. Am plecat exact cand, la standul Humanitas (cred), vorbea Cartarescu.

Dupa carti, a urmat film. Un 3D, UP se numeste. And I loved it. Mi-a lasat o senzatie extrem de pozitiva, e un film vesel si colorat.

Si dup-aia bere. Si dup-aia un pic de South Park inainte de culcare, sa dormim mai bine.

It was damn good.

This entry was posted in hmmm and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Bookfest & UP

  1. Leah says:

    It was nice meeting you 🙂 Sorry ca nu ai gasit nimic, dar e de inteles daca ma gandesc la ce vacarm era acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.