Buna! Ce faci?“Acest film e despre noi toti, despre dragoste, coincidente si intalniri neasteptate”.

E un film despre iubiri tinere, despre dragostea matura, despre mirajul indragostelilor virtuale. E o comedie romantica ROMANEASCA la care am ras cum demult nu mi s-a mai intamplat, mai ales la un film romanesc. E un film pe care l-am devorat si de care nu ma mai saturam. Au fost replici savuroase, un umor de situatie demential, personaje firesti. Dar nu va spun mai multe, ca nu mai are farmec, trebuie sa mergeti sa-l vedeti. Din 4 martie, la cinema:).

A fost cea mai frumoasa supriza de 1 Martie pe care am primit-o si am avut parte de tot rasfatul: cocktailuri, flori, martisoare, hahaiala cat cuprinde cu fetele. Le-am intalnit si pe doua din actritele din film, Dana Voicu si Ana Popescu, cu care am apucat sa dezbat finalul care mie mi-a placut in mod deosebit tocmai pentru ca te lasa sa crezi ce vrei.

Iar pentru toate astea, am a multumi unei persoane speciale care a facut ca totul sa se intample asa cum s-a intamplat: Cristina Bazavan. Chapeau, cherie!

PS – sa nu va mire faptul ca, la un moment dat, cineva m-ar putea striga “Jipescu”. E un personaj in film, Miruna Jipescu, tocilara clasei, olimpica la fizica, cu care m-am identificat instant, iar dragele mele amice n-au putut sa nu speculeze situatia si sa nu-mi gaseasca o noua porecla.

This entry was posted in hmmm and tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to Buna! Ce faci?

 1. Pingback: Buna, ce faci? | raluxa.com

 2. Pingback: Blogul Cristinei Bazavan

 3. Andrei Alexe says:

  Cred ca este unul dintre cele mai bine facute trailere de pe la noi. Abia astept sa vad filmul, dar in Constanta mai trebuie sa asteptam.

 4. Pingback: “Bună! Ce faci?” – deştept, delicios, de văzut! « pr intre randuri

 5. Anurim says:

  Presupun ca da, in Bucuresti abia maine e premiera in cinema. N-am idee cand apare la Constanta, dar sa mergi sa-l vezi, e tare dragut.

 6. Raluca Craciunescu says:

  Am vazut filmul aseara. Absolut senzational….m-a lasat fara replica. Am avut 1 ora dupa aceea un zambet tamp pe fata pe care nu mi-l puteam controla. Cred ca l-as putea vedea de 100 de ori fara sa ma plictisesc. Genial!

 7. Anurim says:

  Raluca, ma bucur tare ca ti-a placut!

 8. Pingback: Bună! Ce faci? (2010)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.