Cat de infidele suntem?

Am fost “lovita” de curand cu o intrebare destul de delicata. Fetele astea de la perfecte.ro, surorile noastre mai mici, voiau sa stie ce fac in situatia in care, in timp ce am o relatie, ma indragostesc de altcineva.

There goes my answer:

Dificila si delicata situatie. Si, evident, se poate intampla oricui. Si, la fel de evident, de la o relatie la alta si de la un om la altul reactiile sunt diferite. La 20 de ani probabil ca nu as fi gandit prea mult. Daca m-am indragostit de altcineva, inseamna ca am fost disponibila emotional pentru asta, inseamna ca oricum relatia actuala nu mai mergea si deci nu are rost sa ma amagesc si sa mai stau in ea. Pentru ca noua indragosteala mi s-ar fi citit pe fata si in comportament.

La 30 de ani lucrurile sunt mai complicate. Stai si diseci indragosteala, traiesti bucati din ea, intens, mai intens ca la 20, insa nu poti lua decizia aia ferma si categorica din prima. Experienta iti spune ca asta poate fi doar o atractie trecatoare, un moment vulnerabil in care partenerul nu-ti da atentia pe care o doresti, si nu vrei sa renunti la ce ai cladit. Nu vrei, insa, nici sa scapi ocazia unei chestii misto, asa ca, de cele mai multe ori, traiesti duplicitar pana cand lucrurile se lamuresc. D-asta zic ca un raspuns clar e complicat. Depinde de cum sunt eu in relatie, de cum e el in relatie cu mine, de cum s-a intamplat indragosteala asta si de cat de mult sunt dispusa sa renunt la ce am pentru ceva ce nu stiu daca o sa am.

Si mai cred ca totusi, daca e ceva autentic, lucrurile sunt destul de clare, m-as desparti pentru ca n-as putea trai complicitar.

Andressa si Miruna de la Siblondelegandesc au raspuns si ele la aceasta intrebare:).

This entry was posted in LoveLife and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Cat de infidele suntem?

  1. Pingback: Cum stau cu fidelitatea | ŞI BLONDELE GÂNDESC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.