Eat Pray Love – The Movie

La invitatia Hotcity si prin amabilitatea celor de la CinemaCity, am ajuns aseara in sfarsit sa vad “Eat Pray Love”. Nu citisem cartea, desi Joe mi-o promisese acum vreun an parca, si auzisem tot felul de lucruri amestecate despre ambele. Sincera sa fiu, dupa coperta, nu mi-as fi luat cartea niciodata, prea parea motivational bullshit for over 30 women. Insa la film m-am dus pentru ca-mi place sa ies cu fetele, it’s always fun, si oricum nu aveam prea mari asteptari de la film.

Ei bine, am iesit din sala toata un zambet si o veselie, ciripeam vesela cu Maldita, Sana si Jeanette de zici ca tocmai ingurgitasem ceva alcool sau fusese petrecerea de ziua mea si primisem toate cadourile din lume. But no. Filmul asta mi-a dat o stare buna, nu ma asteptam la reactia asta. Acum, dupa o zi, nici n-as sti cum sa incep sa va povestesc de el. Cred cu sinceritate ca nu e pentru orice femeie (mda, baietii cred ca s-ar cam plictisi). Cred ca nu e neaparat pentru femeile foarte tinere si happy. Se identifica cu personajul principal si cu cautarea ei mai degraba acelea din noi in care staruie o dilema, o incercare, o dorinta de schimbare, ca un program care ruleaza in background, fara sa-l stii, dar care-ti consuma resursele si-ti descarca bateriile.

Si nu, nu e doar pentru femei over 30. Apparently pentru mine a fost, a avut cateva replici la care am dat din cap a aprobare (Balance is not letting anyone love you less than you love yourself), momente in care am ras copios (sa vorbim italiana prin gesturi), sau in care am fost curioasa de deznodamant. Si da, peisaje ametitoare si o coloana sonora dementiala.

A, si mi-a mai placut ideea asta cu fiecare om sau loc care are un cuvant al sau, care il descrie. Femeia asta a gasit intr-un final cuvantul care i se potriveste… I have no idea which one is mine. Still searching.

Poze misto gasiti la Nina.

This entry was posted in hmmm and tagged . Bookmark the permalink.

9 Responses to Eat Pray Love – The Movie

 1. pietricel says:

  Am discutat cu 2 tipi care au fost tarati la film de prietenele lor si concluzia a fost una singura “data viitoarea NOI alegem filmul”:)
  Pe mine m-a binedispus. De asta nu-mi fac niciodata sperante, ca sa nu am dezamagiri:) See ya’ later, aligator:)

 2. Anurim says:

  Tu, eu stiu un baiat care a vazut filmul aseara si a zis ca i-a placut. O fi el mai special:)). As for expectations, cam asa fac si eu.
  In afara de asta, daca as vrea sa fiu cineva din filmul asta, as vrea sa fiu Hetut ala sau cum il chema. Zen, asa:))

 3. Pingback: Tweets that mention Eat Pray Love – The Movie | anurim -- Topsy.com

 4. Joe says:

  Daca nu te-ai tinut de caoul meu sa o aduc…ma simt vinovata retroactiv! 🙂

 5. Joe says:

  Capul, evident!

 6. Ciupercutza says:

  Daca n-aveam belete la Cesaria Evora pt luni seara, ma vedeati si pe mine la film. Next time nu va mai ratez 🙂

  Eu am citit cartea fix inainte de 35 de ani, fix intr-un moment in care eram asa … in deriva. Drept pentru care m-am regasit foarte tare pe acolo 😉 Si tare sunt curioasa de film, desi stiu sigur ca nu o sa reflecte in totalitate atmosfera din carte. O sa ma duc in weekend sa-l vad.

 7. Anurim says:

  @Joe – ei, rahat, te simti vinovata:)). Eu am uitat sa ti-o cer, dar ideea e ca-mi amintesc ce mi-ai zis despre ea: “e o carte pentru noi, asa” :))
  @Ciupercutza – am inteles ca e mai buna cartea.

 8. berlin says:

  eu am auzit ca e o vomă sinistră.

 9. Anurim says:

  nu e o voma sinistra. nu e o capodopera, dar voma sinistra nu e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.