Pe plaja la Stuf: Interzis nudismul!

Interzis nudismul

Daca dati click pe poza de mai sus, se va mari si veti putea citi ce scrie pe panoul din imagine. El se afla in dreptul Stufului, pe plaja din Vama. Mi se parea nitel ireal sa vad scris, in Vama Veche, “interzis focul pe plaja, practicarea nudismului si camparea pe plaja”. M-am oprit sa fac poze, moment in care pazitorul panoului (probabil nu exclusiv, dar atunci asta era) ma intreaba ce treaba am cu anuntul. I-am explicat mirarea si a inceput sa se justifice, sa explice, sa-mi spuna ca e plaja concesionata si ca au dreptul. Ok, zic, si daca eu ma duc sa fac plaja naked acum, ce-mi faceti? A, nimic, raspunde omu’ razand. Bun, deci e ca un fel de disclaimer, suntem obligati sa punem anuntul asta aici, dar oricum toata lumea face ce vrea, asa ca ce mai conteaza.

Cu toate astea, tot mi se pare un pic… ciudat.

This entry was posted in aberatii and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Pe plaja la Stuf: Interzis nudismul!

 1. Maisouije says:

  mie imi plac desclaimer-urile de mor. Dau bine in orice fel de layout, nu le citeste nimeni, au tot felul de stelute frumoase si sunt interpretabile. Spre exemplu, ai fi putut sustine ca faci plaja goala si nu ca practici nudismul, fiindca nu e un lucru obisnuti, regulat, pe care il practici constant. Sunt convins ca ar fi tinut. Contrar momentului in care as fi sustinut eu asta… ; )

 2. Anurim says:

  :)) cred ca asemenea nuante lingvistice n-ar fi atins deloc prostia pazitorilor de sezlonguri. Dar sunt convinsa ca n-ar fi venit la o fata intinsa goala pe nisip sa-i spuna sa se imbrace sau sa plece:P.

 3. Maisouije says:

  …n-ar fi venit sa ii spuna?… sau nu ar fi venit?

 4. Anurim says:

  @maisouije – nu inteleeeeg:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.