#prinSibiulmeu

Dragi toti,

Aceasta este o scrisoare din vacanta 🙂 (zise ea cu incantare si cu un zambet larg pe fața in timp ce scria fix aceste randuri). Si va scriu ca sunt bine, sanatoasa si un pic bronzata. Tocmai m-am intors de la mare, si ma pregatesc sa plec iar. De data asta plec la mine in Ardeal, si nu oriunde, ci fix la Sibiu, pentru ca a venit momentul sa iau la pas orasul asta care mi-e drag, asa cum am facut anul trecut si cu Timisoara sau Cluj.

Nu sunt deloc straina de Sibiu. Insa nici nu am apucat sa-l umblu prea mult, doar cate putin asa prin centru. Nu i-am simtit pulsul si nu l-am admirat decat in treacat, cand am venit pe la vreo ruda sau ca punct de popas catre alte zari. Insa in acest weekend, alaturi de alti prea-cinstiti bloggeri, asta voi face. Asa ca puteti sa va asteptati la povesti din Hermannstadt, in curand, pe acest blog.

Cu drag,

Anurim

#prinSibiulmeu este un proiect organizat de Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu si cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. Alaturi de aceste institutii, parteneri mai sunt Hotelul Levoslav, Printcenter si Autonom.

This entry was posted in hmmm and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to #prinSibiulmeu

  1. si la sibiu se anunta vreme calduraosa. nu vei face plaja ca la mare dar… 🙂

  2. Pingback: Prin Sibiul Meu şi-al lor. Vineri. « pr intre randuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.