reckless

Cat oi fi eu de Capricorn (oameni, chipurile, socotiti, echilibrati, seriosi, economi), se pare ca vara asta nu mi-au iesit socotelile de niciun fel. M-am obisnuit sa cheltui iresponsabil pe toate prostiile, intocmai ca un copil care are pe mana cardul parintilor, asa incat acum, cand sunt cu casa de tara in lucrari si deci banii mei acolo se duc, m-a cuprins o spaima teribila.

Mi-am dat seama dintr-o data ca am obiceiul prost sa cumpar mancare pe care apoi o arunc pentru ca se strica in frigider. Ca nu sunt deloc atenta cand mi se da restul si deci e posibil sa fi fost inselata la cumparaturi de nenumarate ori. Ca-mi iau lucruri pe care nu le folosesc, care nu sunt musai de calitate si care se strica in scurt timp. Ca sunt mana larga cam 90% din timp.

Iar acum, cand chiar am nevoie de resurse (nu de alta dar in curand plec si eu in concediu, parca as avea nevoie de ceva bani, nu?), sunt un pic panicata. M-am dus in piata si m-am invartit o gramada nestiind cum sa fac sa ies mai ieftin. M-am uitat stramb la vanzatoare cand a zis “30 lei, va rog” pentru o apa, o cafea, o paine si o conserva de ton. Am inceput sa-mi aduc aminte cum era cand faceam paine in cuptor ca nu mai aveam bani s-o cumpar. Sau cum cumparam numai 3 oua cu care faceam mai mult de o omleta (foloseam si la snitele, de ex.).

Poate ca e o lectie de are ar fi trebuit sa-mi amintesc mai repede :(.

This entry was posted in hmmm and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to reckless

 1. alina says:

  si eu tot capricorn…si eu tot conserva de ton… aceleasi lectii de viata pe care le uit din cand in cand, in ultima vreme mai rar ca sunt doi de “c” in viata mea… copilul si criza

 2. Parc-ai fi scris despre mine. 😐 Desi, in ultimul timp, macar acum nu mai dau atatia bani pe haine, criza m-a mai potolit. Am fost in mall duminica si nu m-am mai napustit pe rafturile de la Zara, Pimkie, Bershka, Stradivarius si alte magazinase care anul trecut m-ar fi falimentat. Ba mai mult, am probat o fustita si n-am cumparat-o, desi imi venea cat de cat ok. Semn de maturizare?

 3. Maisouije says:

  Capricornul care se respecta cheltuieste aristocratic averi pe care nu le poseda, inconstient constient de asta, pregatit insa ca in ultimul moment, inoportun, al sufocarii sa se agate oportun de mana providentiala care il salveaza si de aceasta data. Good things happen to those who [know] to wait, remember?

  Orice capricorn stie asta.

  Nu e maturizare, e constientizare. Cand iti va fi mai bine, vei relua ciclul: constient, inconstient, panicat, lucid, norocos, constient, inconstient….

 4. Anurim says:

  @alina: eh, cand mai e si copil, deja e alta liga! Uite Maisouije are alta parere despre lectiile astea neinvatate, posibil sa fi mirosit el ceva, mai ales ca-i tot Capricorn:)
  @Maldita: imagineaza-ti ca eu nu am calcat in H&M vara asta. Ce reduceri or fi peste tot, nici nu vreau sa ma gandesc!
  @Maisouije: stii tu ce stii:P. Dupa cum ma cunosc, cred ca ai dreptate:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.